Bahçeşehir Koleji’nin Gurur Tablosu

Eğitim 07.08.2019 - 21:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji’nin Gurur Tablosu

Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri YKS’de üstün başarı gösterdi.
Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Aylin Akşit, öğrencilerin YKS Hazırlık Sisteminde aldıkları eğitim hakkında bilgiler vererek; “Türkiye’nin her yerinde aynı kalitede eğitim vermeyi ilke edinen Bahçeşehir Koleji, eş zamanlı olarak eğitim öğretim programı uygulamaktadır. Sınav sonuçları tüm Türkiye’deki Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin sınav sonuçlarıyla karşılaştırmalı olarak değerlendirilir ve böyle çok daha olumlu ölçme verileri elde edilir. YKS tam hazırlık sisteminde öğrencilerimiz 11.sınıftan itibaren hem okul müfredatlarını alırken aynı zamanda TYT derslerini de almaya başlarlar. Hafta sonu kursları ve etütleri ile öğrencilerimiz 11.sınıftan itibaren YKS tam hazırlık sistemi ile üniversite sınavına hazırlanmaya başlar. 11. Sınıf yarıyıl tatilinden itibaren akademik hazırlık kamplarında yer alırlar. Haziran ayı boyunca TYT dersleri devam eder. Ağustos ayında öğrencilerimiz yoğun program ile birlikte üniversite hazırlık sürecine aralıksız olarak devam ederler. Dönem içerisinde öğrencilerimizin ölçme değerlendirmesi için TYT ve AYT sınavları haftalık olarak uygulanır. Mentor öğretmenleri ve rehberlik birimi tarafından değerlendirilir. Eğitim - öğretim yılı içerisinde öğrencilerimiz dönemsel akademik kamplara alınır. Seri deneme sınavları yapılır.” dedi.   Akşit açıklamasının devamında; “Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Öğrencilerinin 2019 YKS sonuçlarına bakıldığında, aldıkları Master-6 eğitim program ile mesleki gözlemler yaparak ileride seçecekleri meslek hakkında bilgi sahibi olmuşlar. KAREM birimimiz ile öğrencilerimiz hedeflerine ulaşmada hız kazanmışlardır. Okulumuzun açıldığı 2015 yılı eğitim-öğretim sürecinde 9.sınıftan itibaren üniversite sınavlarına profesyonel eğitim kadromuz ve üniversiteye tam hazırlık sistemi ile öğrencilerimizi tanıyarak, takip ederek sınavlara hazırladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.” diyerek YKS gurur tablosunu paylaştı.
Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri YKS’de üstün başarı gösterdi.

Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Aylin Akşit, öğrencilerin YKS Hazırlık Sisteminde aldıkları eğitim hakkında bilgiler vererek; “Türkiye’nin her yerinde aynı kalitede eğitim vermeyi ilke edinen Bahçeşehir Koleji, eş zamanlı olarak eğitim öğretim programı uygulamaktadır. Sınav sonuçları tüm Türkiye’deki Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin sınav sonuçlarıyla karşılaştırmalı olarak değerlendirilir ve böyle çok daha olumlu ölçme verileri elde edilir.

YKS tam hazırlık sisteminde öğrencilerimiz 11.sınıftan itibaren hem okul müfredatlarını alırken aynı zamanda TYT derslerini de almaya başlarlar. Hafta sonu kursları ve etütleri ile öğrencilerimiz 11.sınıftan itibaren YKS tam hazırlık sistemi ile üniversite sınavına hazırlanmaya başlar. 11. Sınıf yarıyıl tatilinden itibaren akademik hazırlık kamplarında yer alırlar. Haziran ayı boyunca TYT dersleri devam eder. Ağustos ayında öğrencilerimiz yoğun program ile birlikte üniversite hazırlık sürecine aralıksız olarak devam ederler. Dönem içerisinde öğrencilerimizin ölçme değerlendirmesi için TYT ve AYT sınavları haftalık olarak uygulanır. Mentor öğretmenleri ve rehberlik birimi tarafından değerlendirilir. Eğitim - öğretim yılı içerisinde öğrencilerimiz dönemsel akademik kamplara alınır. Seri deneme sınavları yapılır.” dedi.

 

Akşit açıklamasının devamında; “Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Öğrencilerinin 2019 YKS sonuçlarına bakıldığında, aldıkları Master-6 eğitim program ile mesleki gözlemler yaparak ileride seçecekleri meslek hakkında bilgi sahibi olmuşlar. KAREM birimimiz ile öğrencilerimiz hedeflerine ulaşmada hız kazanmışlardır.

Okulumuzun açıldığı 2015 yılı eğitim-öğretim sürecinde 9.sınıftan itibaren üniversite sınavlarına profesyonel eğitim kadromuz ve üniversiteye tam hazırlık sistemi ile öğrencilerimizi tanıyarak, takip ederek sınavlara hazırladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.” diyerek YKS gurur tablosunu paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.