Bahçeşehir Koleji’nden Yeni Döneme Heyecanlı Başlangıç

Eğitim 10.09.2019 - 10:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji’nden Yeni Döneme Heyecanlı Başlangıç

Bahçeşehir Koleji’nden Yeni Döneme Heyecanlı Başlangıç
Yeni eğitim-öğretim dönemi Burdur Bahçeşehir Koleji’nde başladı 5. kuruluş yılını kutlayan Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi, öğrencilerin ve velilerin yoğun katılımıyla ve muhteşem bir törenle başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi, keman ve piyano dinletileri tüm katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri tarafından hazırlanan “Okula Merhaba Dansı” eşliğinde öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte dans ederek eğlendiler. Kutlama programı 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı sürpriz karşılama koridoru oluşturulmasıyla sona erdi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Bugün tüm eğitim camiası için çok özel bir gün yaşıyoruz. Burdur’da 5. yılını kutlayan okulumuzda ilk gün heyecanını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte paylaşıyoruz. Bize güvenen, inanan, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.  
Bahçeşehir Koleji’nden Yeni Döneme Heyecanlı Başlangıç

Yeni eğitim-öğretim dönemi Burdur Bahçeşehir Koleji’nde başladı

5. kuruluş yılını kutlayan Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi, öğrencilerin ve velilerin yoğun katılımıyla ve muhteşem bir törenle başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi, keman ve piyano dinletileri tüm katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri tarafından hazırlanan “Okula Merhaba Dansı” eşliğinde öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte dans ederek eğlendiler.

Kutlama programı 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı sürpriz karşılama koridoru oluşturulmasıyla sona erdi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Bugün tüm eğitim camiası için çok özel bir gün yaşıyoruz. Burdur’da 5. yılını kutlayan okulumuzda ilk gün heyecanını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte paylaşıyoruz. Bize güvenen, inanan, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.