Bahçeşehir Koleji’nden Yeni Bir Sosyal Proje Daha

Gündem 17.11.2017 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji’nden Yeni Bir Sosyal Proje Daha

Bahçeşehir Koleji Burdur Sosyal Projelerine hız kesmeden devam ediyor.
Burdur Bahçeşehir Koleji Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında ‘Nutuk Kampanyası’ adlı bir çalışma yaptı. Bahçeşehir Koleji Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme Kulübü tarafından yapılan Nutuk Kampanyası kapsamında toplanan kitaplar Kampüs Müdürü Gurbet Çetin eşliğinde Kayaaltı Ortaokulu Öğrencilerine hediye edildi. Kampüs Müdürü Gurbet Çetin;  “Ulu Önder Atatürk’ ün kurup bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini, onun düşünceleri ışığında daha ileriye götürebilmek adına açılan Bahçeşehir Koleji Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme Kulübümüz 2 hafta önce Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Rüştü Barış ÇETİNER önderliğinde başlatmış olduğumuz Nutuk Kampanyası ile önce Bahçeşehir Koleji Öğrencilerine Nutuk okumaları yönünde bir bilgilendirme yapılmış, ardından daha fazla öğrenciye Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün düşüncelerini aşılamak için Nutuk Kampanyası’nda toplanan kitapları Kayaaltı Ortaokulu Öğrencilerine hediye ettik. Bahçeşehir Koleji olarak çocuklarımızın ve ülkemizin aydınlık geleceği için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’unu okumaya ve okutturmaya devam edeceğiz.” dedi.
Bahçeşehir Koleji Burdur Sosyal Projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Burdur Bahçeşehir Koleji Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında ‘Nutuk Kampanyası’ adlı bir çalışma yaptı. Bahçeşehir Koleji Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme Kulübü tarafından yapılan Nutuk Kampanyası kapsamında toplanan kitaplar Kampüs Müdürü Gurbet Çetin eşliğinde Kayaaltı Ortaokulu Öğrencilerine hediye edildi.

Kampüs Müdürü Gurbet Çetin;  “Ulu Önder Atatürk’ ün kurup bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini, onun düşünceleri ışığında daha ileriye götürebilmek adına açılan Bahçeşehir Koleji Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme Kulübümüz 2 hafta önce Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Rüştü Barış ÇETİNER önderliğinde başlatmış olduğumuz Nutuk Kampanyası ile önce Bahçeşehir Koleji Öğrencilerine Nutuk okumaları yönünde bir bilgilendirme yapılmış, ardından daha fazla öğrenciye Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün düşüncelerini aşılamak için Nutuk Kampanyası’nda toplanan kitapları Kayaaltı Ortaokulu Öğrencilerine hediye ettik. Bahçeşehir Koleji olarak çocuklarımızın ve ülkemizin aydınlık geleceği için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’unu okumaya ve okutturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.