BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE DERS

Eğitim 29.09.2018 - 17:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE DERS

Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri ve velilere kaynaşma programı düzenlendi.
 Burdur Bahçesehir Koleji ortaokul 5,6,7. Sınıf velileri ile öğrencileri kolejin bahçesinde etkinlik düzenlenerek rehberlik birimi tarafından öğrenci ve velilere nasıl başarılı olunacağı anlatıldı. Düzenlenen seminere okulun rehber öğretmenleri , veliler ve öğrenciler iştirak etti. Seminerde öğrencilerin okuldaki durumları, öğrenci veli ilişkisi değerlendirilirken veli ve öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması ve tanışması sağlandı.
Burdur Bahçeşehir Koleji öğrencileri ve velilere kaynaşma programı düzenlendi.

 Burdur Bahçesehir Koleji ortaokul 5,6,7. Sınıf velileri ile öğrencileri kolejin bahçesinde etkinlik düzenlenerek rehberlik birimi tarafından öğrenci ve velilere nasıl başarılı olunacağı anlatıldı.

Düzenlenen seminere okulun rehber öğretmenleri , veliler ve öğrenciler iştirak etti. Seminerde öğrencilerin okuldaki durumları, öğrenci veli ilişkisi değerlendirilirken veli ve öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması ve tanışması sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.