BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE YAZ OKULU BAŞLIYOR

Gündem 14.05.2022 - 13:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE YAZ OKULU BAŞLIYOR

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE YAZ OKULU BAŞLIYOR!
Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü’nde dolu dolu bir yaz okulu başlıyor.   4-12 Yaş aralığında 20 Haziran-23 Temmuz ve 26 Temmuz- 26 Ağustos tarihleri arasında 2 dönem halinde düzenlenecek yaz okulunda sanatsal ve sportif faaliyetlere yer verilecek. Öğrenciler yaz okulunda hem yaz tatilini değerlendirme fırsatı bulacaklar hem de eğlenceli vakit geçirmenin ayrıcalığını yaşayacaklar. Yaz okuluyla ilgili açıklamalarda bulunan Kampüs Müdürü Tamer BAYAR “Burdur’da kaliteli eğitimin öncülüğünü yapan Burdur Bahçeşehir Kolejimiz 7 yıldır olduğu gibi bu yıl da yaz tatilini verimli geçirmenin tek adresi. Bu ayrıcalığı yaşamak isteyen tüm çocuklarımızı okulumuzun sportif ve sanatsal faaliyetlerine katılmaya davet ediyoruz. 54 yılı aşkın eğitim birikimiyle Bahçeşehir Koleji, yaz aylarında da çocuklarımızın kaliteli eğitimle, sosyal ve fiziksel aktivitelerle tanışmasını sağlıyor.” dedi. Kayıt İçin: 0248 234 51 22 -0505 999 51 22 telefon numaralarında iletişime geçebilirsiniz.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE YAZ OKULU BAŞLIYOR!

Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü’nde dolu dolu bir yaz okulu başlıyor.

 

4-12 Yaş aralığında 20 Haziran-23 Temmuz ve 26 Temmuz- 26 Ağustos tarihleri arasında 2 dönem halinde düzenlenecek yaz okulunda sanatsal ve sportif faaliyetlere yer verilecek. Öğrenciler yaz okulunda hem yaz tatilini değerlendirme fırsatı bulacaklar hem de eğlenceli vakit geçirmenin ayrıcalığını yaşayacaklar.

Yaz okuluyla ilgili açıklamalarda bulunan Kampüs Müdürü Tamer BAYAR “Burdur’da kaliteli eğitimin öncülüğünü yapan Burdur Bahçeşehir Kolejimiz 7 yıldır olduğu gibi bu yıl da yaz tatilini verimli geçirmenin tek adresi. Bu ayrıcalığı yaşamak isteyen tüm çocuklarımızı okulumuzun sportif ve sanatsal faaliyetlerine katılmaya davet ediyoruz. 54 yılı aşkın eğitim birikimiyle Bahçeşehir Koleji, yaz aylarında da çocuklarımızın kaliteli eğitimle, sosyal ve fiziksel aktivitelerle tanışmasını sağlıyor.” dedi.

Kayıt İçin: 0248 234 51 22 -0505 999 51 22 telefon numaralarında iletişime geçebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.