BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU

Yaşam 30.10.2017 - 09:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE CUMHURİYET COŞKUSU

Burdur Bahçeşehir kolejinde öğrenciler ve veliler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sevincini doyasıya yaşadı.
Burdur Bahçeşehir Koleji Cumhuriyetin 94. Yılını görkemli bir törenle kutladı. 29 Ekim akşamı adeta şölen havasında kolejin kültür merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Töreni veliler tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrenciler günlerce hazırladıkları gösterilerin emeğini 29 Ekimde alkışlarla topladı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, ardından Kampüs Müdürü Gurbet Çetin: “Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları koro, modern dans, Cumhuriyet oratoryosu, vals gösterisi gibi çeşitli etkinliklerle törende velilerimize unutulmaz anlar yaşattı. Öğrencilerimizin bu tür etkinlikler ve sosyal görevlerde yer alması bizi gururlandırıyor.” dedi. Tören Cumhuriyet Pastasının kesilmesiyle son buldu.
Burdur Bahçeşehir kolejinde öğrenciler ve veliler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sevincini doyasıya yaşadı.

Burdur Bahçeşehir Koleji Cumhuriyetin 94. Yılını görkemli bir törenle kutladı. 29 Ekim akşamı adeta şölen havasında kolejin kültür merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Töreni veliler tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrenciler günlerce hazırladıkları gösterilerin emeğini 29 Ekimde alkışlarla topladı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, ardından Kampüs Müdürü Gurbet Çetin: “Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları koro, modern dans, Cumhuriyet oratoryosu, vals gösterisi gibi çeşitli etkinliklerle törende velilerimize unutulmaz anlar yaşattı. Öğrencilerimizin bu tür etkinlikler ve sosyal görevlerde yer alması bizi gururlandırıyor.” dedi.

Tören Cumhuriyet Pastasının kesilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.