BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE BURS MÜJDESİ

Eğitim 04.01.2019 - 15:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE BURS MÜJDESİ

Dünya Okulu Bahçeşehir Koleji Burdur’da erken kayıt ve burslu okuma fırsatını müjdeledi.
Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen lisesinde geçerli burslu okuma ve erken kayıt fırsatını müjdeledi. Dünya Okulu Bahçeşehir Koleji Burdur’da 16 Şubat 2018 tarihinde yapılacak ‘Lise Okula Kabul Sınavı’ ve 23 Şubat 2018 tarihinde yapılacak ‘Ortaokul Okula Kabul Sınavı’nın ardından puanlara göre burslu kayıt avantajından tüm öğrenciler yararlanabilecek. Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN, 2019 - 2020 Eğitim öğretim dönemi, erken kayıtın sağladığı avantajları belirterek; “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak öncülüğünü yaptığımız öğrencilerimizi geleceğe eksiksiz hazırlarken akademik başarılarını en üst seviyeye taşıyoruz. Her geçen gün artan tecrübe, deneyim ve kalitemizle sizleri de Bahçeşehirli olmaya davet ediyoruz." dedi.   SINAVA KİMLER KATILABİLECEK?   Burdur Bahçeşehir Koleji'nde öğrenim görmek isteyen öğrencilerin tek yapmaları gereken okullara kabul sınavına başvuru yapmak. Ortaokul ‘Okula Kabul Sınavı’ 4,5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerin katılımına, ‘Lise Okula Kabul Sınavı’ ise 8,9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerin katılımına açık olacak. Öğrenciler sınava 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapabilecek.
Dünya Okulu Bahçeşehir Koleji Burdur’da erken kayıt ve burslu okuma fırsatını müjdeledi.

Burdur Bahçeşehir Kolejinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen lisesinde geçerli burslu okuma ve erken kayıt fırsatını müjdeledi.

Dünya Okulu Bahçeşehir Koleji Burdur’da 16 Şubat 2018 tarihinde yapılacak ‘Lise Okula Kabul Sınavı’ ve 23 Şubat 2018 tarihinde yapılacak ‘Ortaokul Okula Kabul Sınavı’nın ardından puanlara göre burslu kayıt avantajından tüm öğrenciler yararlanabilecek.

Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN, 2019 - 2020 Eğitim öğretim dönemi, erken kayıtın sağladığı avantajları belirterek; “Burdur Bahçeşehir Koleji olarak öncülüğünü yaptığımız öğrencilerimizi geleceğe eksiksiz hazırlarken akademik başarılarını en üst seviyeye taşıyoruz. Her geçen gün artan tecrübe, deneyim ve kalitemizle sizleri de Bahçeşehirli olmaya davet ediyoruz." dedi.

 

SINAVA KİMLER KATILABİLECEK?

 

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde öğrenim görmek isteyen öğrencilerin tek yapmaları gereken okullara kabul sınavına başvuru yapmak. Ortaokul ‘Okula Kabul Sınavı’ 4,5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerin katılımına, ‘Lise Okula Kabul Sınavı’ ise 8,9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerin katılımına açık olacak. Öğrenciler sınava 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.