Bahçeşehir Koleji Nano Teknoloji ile Dezenfekte Edildi

Yaşam 16.03.2020 - 11:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji Nano Teknoloji ile Dezenfekte Edildi

Burdur Bahçeşehir Kolejinde Nano Teknoloji ile Corona virüsüne karşı dezenfekte işlemleri yapıldı.
Corona virüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı.  Nano Teknoloji Laboratuvarlarında geliştirilmiş Avrupa Birliği Standartlarına göre üretilmiş Sağlık Bakanlığı onaylı Nano Gümüş Solüsyonu ile Burdur Bahçeşehir Kolejinin tüm alanları temizlenerek anti bakteriyel bir ortam sağlandı. Uygulandığı yerlerde 3 ile 6 ay arasında virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getirdiği belirtildi. Sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsünün belirli periyotlarda "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte edileceği belirtildi. Konu hakkında açıklama yapan Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN: ‘’Tüm Dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle kampüsümüzde, rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemi yapılıyor. Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar öğrencilerimize ve velilerimize daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemleri yapılmaya devam edilecektir.’’ dedi.
Burdur Bahçeşehir Kolejinde Nano Teknoloji ile Corona virüsüne karşı dezenfekte işlemleri yapıldı.

Corona virüs sebebiyle Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte işlemi yapıldı.  Nano Teknoloji Laboratuvarlarında geliştirilmiş Avrupa Birliği Standartlarına göre üretilmiş Sağlık Bakanlığı onaylı Nano Gümüş Solüsyonu ile Burdur Bahçeşehir Kolejinin tüm alanları temizlenerek anti bakteriyel bir ortam sağlandı. Uygulandığı yerlerde 3 ile 6 ay arasında virüsleri ve bakterileri etkisiz hale getirdiği belirtildi. Sağlıklı bir ortam sağlamak amacıyla Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsünün belirli periyotlarda "Nano Gümüş İyon Teknolojisi" ile dezenfekte edileceği belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN: ‘’Tüm Dünya ile birlikte ülkemizin de gündeminde olan Coronavirüs sebebiyle kampüsümüzde, rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte sürecine ek olarak Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemi yapılıyor. Coronavirüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar öğrencilerimize ve velilerimize daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile dezenfekte işlemleri yapılmaya devam edilecektir.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.