Bahçeşehir Koleji Birinciliklere Doymuyor

Spor 13.12.2016 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Bahçeşehir Koleji Birinciliklere Doymuyor

Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Burdurda Spor müsabakalarında elde ettiği başarılarla yıldız gibi parlıyor.
Burdur Bahçeşehir Okulları, Basketbol Genç Erkekler A kategorisinde ki şampiyonluğundan sonra Erkek Basketbol Takımı Yıldızlar Kategorisinde de şampiyonluğu göğüsleyen taraf oldu. Hüsnü Bayer Spor salonunda oynanan final karşılaşmasında Şeker Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Burdur Bahçeşehir Ortaokulu Basketbol Takımı, müsabakayı 37-27’lik skorla yenerek Burdur İl Şampiyonu oldu. “ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ” Bahçeşehir’li öğrencilerin karşılaşma boyunca yaptıkları “ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ” tezahüratları ise salonu inletti.   Maçı sonlandıran düdüğün çalınması ile birlikte sahaya koşan öğrencilerin coşkusu görülmeye değerdi. Şampiyonlukla birlikte gruplarda Burdur’u temsil etmeye hak kazanan Bahçeşehir Basketbol takımımız Burdur ve Burdurlunun gururu oldu.
Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Burdurda Spor müsabakalarında elde ettiği başarılarla yıldız gibi parlıyor.

Burdur Bahçeşehir Okulları, Basketbol Genç Erkekler A kategorisinde ki şampiyonluğundan sonra Erkek Basketbol Takımı Yıldızlar Kategorisinde de şampiyonluğu göğüsleyen taraf oldu. Hüsnü Bayer Spor salonunda oynanan final karşılaşmasında Şeker Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Burdur Bahçeşehir Ortaokulu Basketbol Takımı, müsabakayı 37-27’lik skorla yenerek Burdur İl Şampiyonu oldu.

“ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ”

Bahçeşehir’li öğrencilerin karşılaşma boyunca yaptıkları “ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ” tezahüratları ise salonu inletti.   Maçı sonlandıran düdüğün çalınması ile birlikte sahaya koşan öğrencilerin coşkusu görülmeye değerdi.

Şampiyonlukla birlikte gruplarda Burdur’u temsil etmeye hak kazanan Bahçeşehir Basketbol takımımız Burdur ve Burdurlunun gururu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.