BAHÇEŞEHİR KOLEJİ AVRUPA BİRLİĞİ’NDE

Eğitim 18.08.2017 - 17:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ AVRUPA BİRLİĞİ’NDE

Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesinin 2017 yılı AB Eğitim ve Gençlik Programı kapsamında hazırladığı okul eğitimi projesi Avrupa Birliğince kabul edildi.
Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesinin 2017 yılı AB Eğitim ve Gençlik Programı kapsamında hazırladığı okul eğitimi projesi Avrupa Birliğince kabul edildi. Yapılan açıklamada; okul eğitimi projesinin 2017 yılı için AB’nin ön görmüş olduğu alt önceliklerden birisi olan “Meslek hayat öncesi çekirdek beceriler” e göre hazırlandığı amacının ise lise öğrencilerinin erken yaşta; - baskı altında çalışabilme, - iki dilde iş arayabilme, - grup liderliği ve problem çözüm odaklı iş hayatı” gibi becerileri edinmek olduğu ve de bu edinimler için ortak yöntem olarak tüm Avrupa Birliği’nin kabul ettiği “Forum Tiyatro’nun tüm ortaklarca kabul edildiği ve projenin onaylanmasında önemli bir yer edindiği vurgulandı. Konuya ilişkin Burdur Bahçeşehir Kolejinden yapılan açıklamanın devamında “Forum Tiyatro; toplumsal konuları ele alması ve değişik yaklaşım ve çözümler üretmeye olanak sağlaması, izleyen ve izleneni oyuna katması nedeniyle eğitimde drama çalışmalarında bir teknik olarak da kullanılmaktadır. Türkiye den Burdur Bahçeşehir Koleji’nin ortak olduğu projenin diğer ortakları Romanya, Makedonya, Portekiz ve Bulgaristan’dır. Proje süresince aktif olarak yer alacak olan lise öğrencilerimiz periyodik olarak yurt dışına çıkacaklar ve bahsedilen becerilerin edinimi için aktif eğitimci olacaklardır. Bu eğitimlerden birisi de 2018 Mayıs ayınca Burdur Bahçeşehir Koleji yerleşkesinde okul öğretmenlerimizce yabancı öğrenci ve öğretmenlere İngilizce olarak verilecektir.” denildi.
Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesinin 2017 yılı AB Eğitim ve Gençlik Programı kapsamında hazırladığı okul eğitimi projesi Avrupa Birliğince kabul edildi.

Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesinin 2017 yılı AB Eğitim ve Gençlik Programı kapsamında hazırladığı okul eğitimi projesi Avrupa Birliğince kabul edildi.

Yapılan açıklamada; okul eğitimi projesinin 2017 yılı için AB’nin ön görmüş olduğu alt önceliklerden birisi olan “Meslek hayat öncesi çekirdek beceriler” e göre hazırlandığı amacının ise lise öğrencilerinin erken yaşta; - baskı altında çalışabilme, - iki dilde iş arayabilme, - grup liderliği ve problem çözüm odaklı iş hayatı” gibi becerileri edinmek olduğu ve de bu edinimler için ortak yöntem olarak tüm Avrupa Birliği’nin kabul ettiği “Forum Tiyatro’nun tüm ortaklarca kabul edildiği ve projenin onaylanmasında önemli bir yer edindiği vurgulandı.

Konuya ilişkin Burdur Bahçeşehir Kolejinden yapılan açıklamanın devamında “Forum Tiyatro; toplumsal konuları ele alması ve değişik yaklaşım ve çözümler üretmeye olanak sağlaması, izleyen ve izleneni oyuna katması nedeniyle eğitimde drama çalışmalarında bir teknik olarak da kullanılmaktadır.

Türkiye den Burdur Bahçeşehir Koleji’nin ortak olduğu projenin diğer ortakları Romanya, Makedonya, Portekiz ve Bulgaristan’dır.

Proje süresince aktif olarak yer alacak olan lise öğrencilerimiz periyodik olarak yurt dışına çıkacaklar ve bahsedilen becerilerin edinimi için aktif eğitimci olacaklardır. Bu eğitimlerden birisi de 2018 Mayıs ayınca Burdur Bahçeşehir Koleji yerleşkesinde okul öğretmenlerimizce yabancı öğrenci ve öğretmenlere İngilizce olarak verilecektir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.