Bahçeşehir’den Burdur’lulara Teşekkür

Eğitim 17.09.2019 - 16:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir’den Burdur’lulara Teşekkür

Burdur Bahçeşehir Koleji Burdur’lulara billboardlar aracılığıyla teşekkür etti.
Burdur Bahçeşehir Koleji Burdur’lulara billboardlar aracılığıyla teşekkür etti.   Burdur Bahçeşehir Koleji, kuruluşunun 5. yılında Burdur’un en çok talep edilen eğitim kurumu olmanın gururunu yaşıyor. Çocuklarının Bahçeşehir Koleji standartlarında kaliteli eğitim almasını isteyen veliler tercihlerini Bahçeşehir Kolejinden yana kullandı. Burdur Bahçeşehir Koleji, öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitim-öğretim ortamlarının yanında yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve sportif faaliyet alanlarıyla ayrıcalığını tüm öğrenci ve öğrenci velilerine yaşatıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman ÇOBAN: “Güvenli oyun alanlarıyla, eğitim ve uygulama atölyeleriyle, ‘Beslenme dostu okul’ unvanına sahip yemekhanesiyle ilkleri Burdur halkıyla paylaşan Burdur Bahçeşehir Koleji olarak, 5. Kuruluş yılımızda hedeflerimize emin bir şekilde ulaşabilmek için vites yükselttik. 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyoruz. Çocuklarını bizlere güvenerek emanet eden tüm velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Onların güvenine mazhar olabilmek için tüm yönetici, idareci ve öğretmen kadrolarımızla gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.
Burdur Bahçeşehir Koleji Burdur’lulara billboardlar aracılığıyla teşekkür etti.

Burdur Bahçeşehir Koleji Burdur’lulara billboardlar aracılığıyla teşekkür etti.

 

Burdur Bahçeşehir Koleji, kuruluşunun 5. yılında Burdur’un en çok talep edilen eğitim kurumu olmanın gururunu yaşıyor. Çocuklarının Bahçeşehir Koleji standartlarında kaliteli eğitim almasını isteyen veliler tercihlerini Bahçeşehir Kolejinden yana kullandı. Burdur Bahçeşehir Koleji, öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitim-öğretim ortamlarının yanında yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve sportif faaliyet alanlarıyla ayrıcalığını tüm öğrenci ve öğrenci velilerine yaşatıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman ÇOBAN: “Güvenli oyun alanlarıyla, eğitim ve uygulama atölyeleriyle, ‘Beslenme dostu okul’ unvanına sahip yemekhanesiyle ilkleri Burdur halkıyla paylaşan Burdur Bahçeşehir Koleji olarak, 5. Kuruluş yılımızda hedeflerimize emin bir şekilde ulaşabilmek için vites yükselttik. 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyoruz. Çocuklarını bizlere güvenerek emanet eden tüm velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Onların güvenine mazhar olabilmek için tüm yönetici, idareci ve öğretmen kadrolarımızla gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.