BAHÇEŞEHİR’DEN BASINA KUTLAMA

Gündem 24.07.2017 - 11:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR’DEN BASINA KUTLAMA

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ KURUCUSU HURŞİT ÇETİN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE KUTLAMA YAYINLADI.
Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin 24 Temmuz Basın Bayramı Münasebetiyle Kutlama Yayınladı.   “Basın; demokrasimizin ve milli irademizin en büyük güvencesidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün dediği gibi "Basın milletin müşterek sesidir." Basında sansürün kaldırılışının 109. yıl dönümünde, ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını Burdur Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler dileriz.                          Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin “
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ KURUCUSU HURŞİT ÇETİN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE KUTLAMA YAYINLADI.

Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin 24 Temmuz Basın Bayramı Münasebetiyle Kutlama Yayınladı.

 

“Basın; demokrasimizin ve milli irademizin en büyük güvencesidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün dediği gibi "Basın milletin müşterek sesidir." Basında sansürün kaldırılışının 109. yıl dönümünde, ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını Burdur Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler dileriz.                        

 Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu

Hurşit Çetin “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.