BAHÇEŞEHİR’DE YAZ OKULU COŞKUSU

Kültür 02.07.2018 - 14:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR’DE YAZ OKULU COŞKUSU

Burdur Bahçeşehir Kolejinde Yaz Okulu Faaliyetleri dolu dizgin devam ediyor.
Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Kolejinde Yaz Okulu programında sportif ve kültürel faaliyetler dolu dizgin devam ediyor. Kolejde yer alan havuzda yüzme ve kurtarma eğitimi alan öğrenciler, spor sahalarında da basketbol, voleybol, futbol ve tenis gibi çeşitli spor kollarında da yer alıyor. Bahçeşehir Koleji Yaz Okulunda, öğrenciler, Tenis Dersinde Antrenör Ahmet Aksel eşliğinde eşsiz manzara ve bahçe ortamında antrenmanlarını yapıyor. BAŞARI, FAALİYET VE SPOR ALANLARINDA Bilindiği üzere Burdur Bahçeşehir Koleji LGS’de hem Burdur’da başarı geleneğini sürdürmüş hem de Türkiye genelinde ortalamaya öğrencilerini katma başarısında bulunmuştu. Tüm faaliyetlerinde dolu dizgin devam eden Burdur Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi açma adımını da atarak Burdur’da eğitim ve öğretimin çıtasını yüksekte tutmaya devam ediyor.
Burdur Bahçeşehir Kolejinde Yaz Okulu Faaliyetleri dolu dizgin devam ediyor.

Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Kolejinde Yaz Okulu programında sportif ve kültürel faaliyetler dolu dizgin devam ediyor. Kolejde yer alan havuzda yüzme ve kurtarma eğitimi alan öğrenciler, spor sahalarında da basketbol, voleybol, futbol ve tenis gibi çeşitli spor kollarında da yer alıyor. Bahçeşehir Koleji Yaz Okulunda, öğrenciler, Tenis Dersinde Antrenör Ahmet Aksel eşliğinde eşsiz manzara ve bahçe ortamında antrenmanlarını yapıyor.

BAŞARI, FAALİYET VE SPOR ALANLARINDA

Bilindiği üzere Burdur Bahçeşehir Koleji LGS’de hem Burdur’da başarı geleneğini sürdürmüş hem de Türkiye genelinde ortalamaya öğrencilerini katma başarısında bulunmuştu. Tüm faaliyetlerinde dolu dizgin devam eden Burdur Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi açma adımını da atarak Burdur’da eğitim ve öğretimin çıtasını yüksekte tutmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.