BAHÇEŞEHİR’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

Gündem 24.11.2018 - 13:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

Burdur Bahçeşehir Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı.
Burdur Bahçeşehir Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı. Tüm öğrencilerin öğretmenlere sürprizi ile başlayan etkinlikte Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN'ın günün önemini ifade eden duygu yüklü konuşma yaptı. Öğretmenler için hazırlanan slayt gösterisi ve sürpriz pasta kesimi ile devam eden programda hem öğrenciler hem de öğretmenler günü coşkulu bir şekilde yaşadı. Kurucu Müdür Çoban’da yaptığı konuşmasında; “Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek annelerle öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Atamızın öğretmenlerini saygıyla anıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.” dedi.
Burdur Bahçeşehir Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı.

Burdur Bahçeşehir Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü büyük bir coşkuyla kutladı.

Tüm öğrencilerin öğretmenlere sürprizi ile başlayan etkinlikte Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN'ın günün önemini ifade eden duygu yüklü konuşma yaptı. Öğretmenler için hazırlanan slayt gösterisi ve sürpriz pasta kesimi ile devam eden programda hem öğrenciler hem de öğretmenler günü coşkulu bir şekilde yaşadı. Kurucu Müdür Çoban’da yaptığı konuşmasında; “Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek annelerle öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Atamızın öğretmenlerini saygıyla anıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.