Bahçeli’den Burdur’a Özel Teşekkür

03.05.2019 - 17:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeli’den Burdur’a Özel Teşekkür

31 Mart 2019 Seçimlerinde 3 belde ve 3 ilçe belediyesini alarak Burdur’a 3 Hilali diken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimine Devlet Bahçeli özel olarak teşekkür etti
31 Mart 2019 Seçimlerinde 3 belde ve 3 ilçe belediyesini alarak Burdur’a 3 Hilali diken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimine Devlet Bahçeli özel olarak teşekkür etti. MHP İl Başkanı Hikmet Ökte kalabalık heyetle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi Makamında ziyaret etti. Önümüzdeki süreçte MHP’nin istenmeyen Parti ilan edileceğini belirten MHP Lideri Bahçeli, bu süreçte Burdur’da 6 belediyeyi alarak herkese MHP’nin bir ders verdiğini anlattı. Ziyaretle ilgili gözlemlerini Bakayrıntı Haber Sitemizle paylaşan MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Devlet Bahçeli’nin Burdur’da ki seçim sonuçlarından MHP adına oldukça memnun olduğunu söyledi. Burdur’da MHP’nin ve teşkilatın kurulması konusundaki Devlet Bahçeli’nin hatırasını anlattığını söyleyen MHP İl Başkanı Ökte, “Sayın Genel Başkanımız bize MHP’nin Burdur’da kuruluşu ile ilgi hatırasını anlattı ve şunları söyledi, ‘Ben Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) Genel Sekreteriydim. Merkezden gelen bir esnaf ismi tavsiyesiyle Burdur’a geldik. Bir çiçekçi esnafımızla Burdur’da teşkilatlandık. Çiçekçi arkadaşımızı ziyaretten dönerken Burdur’un çıkışında bir lokantada yemek yedim ve arabamı iki kamyon arasına çekip yattım. Bu dava için çok arabanın içinde uyumuşumdur. Burdur’da 6 Belediyeyi alan Sayın Belediye Başkanlarım, bu dava bu şekilde kuruldu. O gün yüzümüze bakmayanlar zamanla bize geri dönüş yaptı. Görev aldınız, halkımıza ne söz verdiniz ise tutunuz, bizim bu davada halkımıza hizmet borcumuz var. Çünkü bu halkımız sizleri seçerek buraya gönderdi bizleri mutlu etti. Önümüzdeki süreçte Milliyetçi Hareket Partisini istemeyen bir yapı var, siz bunlara öyle bir ders verdiniz ki, Burdur’da 6 belediyeyi alarak buraya geldiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi” şeklinde konuştu. BAHÇELİ BURDUR’DA Kİ KAZANDIĞI BELEDİYELERİ ZİYARET EDECEK MHP Genel Merkezinden mutlu ayrıldıklarını belirten MHP il Başkanı Hikmet Ökte, “Ankara’da Sayın Genel Başkanımızla güzel bir gün geçirdik. Sayın Genel Başkanımız Burdur da yerel seçimlerde alınan sonuçlardan dolayı memnuniyetini aktardı. En kısa zamanda Burdur’da Belediyelerimizi ziyaret edeceklerini söylediler” dedi. MHP ekibinde, İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Bakanı Ümit Alagöz, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Gölhisar İl Genel Meclis Üyesi Kahraman Arlı, Cavdır İl Genel Meclis Üyesi Uğur Aydos ve Çeltikçi İl Genel Meclis Üyesi Ersoy Varol  katıldı.    
31 Mart 2019 Seçimlerinde 3 belde ve 3 ilçe belediyesini alarak Burdur’a 3 Hilali diken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimine Devlet Bahçeli özel olarak teşekkür etti

31 Mart 2019 Seçimlerinde 3 belde ve 3 ilçe belediyesini alarak Burdur’a 3 Hilali diken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimine Devlet Bahçeli özel olarak teşekkür etti. MHP İl Başkanı Hikmet Ökte kalabalık heyetle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi Makamında ziyaret etti.
Önümüzdeki süreçte MHP’nin istenmeyen Parti ilan edileceğini belirten MHP Lideri Bahçeli, bu süreçte Burdur’da 6 belediyeyi alarak herkese MHP’nin bir ders verdiğini anlattı.
Ziyaretle ilgili gözlemlerini Bakayrıntı Haber Sitemizle paylaşan MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Devlet Bahçeli’nin Burdur’da ki seçim sonuçlarından MHP adına oldukça memnun olduğunu söyledi.
Burdur’da MHP’nin ve teşkilatın kurulması konusundaki Devlet Bahçeli’nin hatırasını anlattığını söyleyen MHP İl Başkanı Ökte, “Sayın Genel Başkanımız bize MHP’nin Burdur’da kuruluşu ile ilgi hatırasını anlattı ve şunları söyledi, ‘Ben Milliyetçi Çalışma Partisi (MÇP) Genel Sekreteriydim. Merkezden gelen bir esnaf ismi tavsiyesiyle Burdur’a geldik. Bir çiçekçi esnafımızla Burdur’da teşkilatlandık. Çiçekçi arkadaşımızı ziyaretten dönerken Burdur’un çıkışında bir lokantada yemek yedim ve arabamı iki kamyon arasına çekip yattım. Bu dava için çok arabanın içinde uyumuşumdur. Burdur’da 6 Belediyeyi alan Sayın Belediye Başkanlarım, bu dava bu şekilde kuruldu. O gün yüzümüze bakmayanlar zamanla bize geri dönüş yaptı. Görev aldınız, halkımıza ne söz verdiniz ise tutunuz, bizim bu davada halkımıza hizmet borcumuz var. Çünkü bu halkımız sizleri seçerek buraya gönderdi bizleri mutlu etti. Önümüzdeki süreçte Milliyetçi Hareket Partisini istemeyen bir yapı var, siz bunlara öyle bir ders verdiniz ki, Burdur’da 6 belediyeyi alarak buraya geldiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi” şeklinde konuştu.
BAHÇELİ BURDUR’DA Kİ KAZANDIĞI BELEDİYELERİ ZİYARET EDECEK
MHP Genel Merkezinden mutlu ayrıldıklarını belirten MHP il Başkanı Hikmet Ökte, “Ankara’da Sayın Genel Başkanımızla güzel bir gün geçirdik. Sayın Genel Başkanımız Burdur da yerel seçimlerde alınan sonuçlardan dolayı memnuniyetini aktardı. En kısa zamanda Burdur’da Belediyelerimizi ziyaret edeceklerini söylediler” dedi.
MHP ekibinde, İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Bakanı Ümit Alagöz, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Gölhisar İl Genel Meclis Üyesi Kahraman Arlı, Cavdır İl Genel Meclis Üyesi Uğur Aydos ve Çeltikçi İl Genel Meclis Üyesi Ersoy Varol  katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.