Bahçehir Koleji'nden Evde Deneme Modeli

Gündem 04.06.2020 - 14:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçehir Koleji'nden Evde Deneme Modeli

Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri öğrencilerin denemelerini evlerine teslim ettiler.
Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri öğrencilerin denemelerini evlerine teslim ettiler.   Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında öğrencilerine her türlü eğitim hizmetini uzaktan eğitim sürecinde başarılı bir şekilde sunan Burdur Bahçeşehir Koleji, LGS ve YKS’ye hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerini yeni yöntemlerle sınava hazırlamaya devam ediyor. Ulusal sınavlara çok az bir süre kala yenilikçi bir uygulamayı başarıyla hayata geçiren Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu ile Anadolu ve Fen Lisesi, LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilerin evlerine deneme sınavı kitapçıklarını ve optik formlarını ulaştırarak online görüntülü takip sistemiyle sınavın uygulanması konusunda hazırlıklarını tamamladı. Böylece Burdur Bahçeşehir Koleji, gerçek sınav ortamını her bir öğrencisinin evinde oluşturmayı başarmış oldu. Burdur’da 8. sınıf öğrencilerinin LGS’ye hazırlık sürecinde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Burdur’un başarılı ve yenilikçi bir eğitim kurumu olarak COVID-19 salgınına karşı tüm tedbirlerimizi alıyor ve uzaktan eğitim aracılığıyla ders takibi, sınava hazırlık süreçleri, fiziksel ve mental yönlerinin gelişimi gibi birçok açıdan öğrencilerimizi yönlendirmeye çalışıyoruz. Ulusal sınavlara hazırlıkta önceki yıllarda elde ettiğimiz başarıyı katlayarak arttırabilmek adına öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin özverili çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Burdur’da bir ilki gerçekleştirerek uzaktan online gözetim yaparak çocuklarımıza gerçek sınav ortamını sağlamak için gerekli altyapıyı hazırladık. Tüm öğrencilerimize sınav maratonunda başarılı sonuçlar elde etmelerini diliyorum.” dedi.
Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri öğrencilerin denemelerini evlerine teslim ettiler.

Bahçeşehir Koleji Öğretmenleri öğrencilerin denemelerini evlerine teslim ettiler.

 

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında öğrencilerine her türlü eğitim hizmetini uzaktan eğitim sürecinde başarılı bir şekilde sunan Burdur Bahçeşehir Koleji, LGS ve YKS’ye hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerini yeni yöntemlerle sınava hazırlamaya devam ediyor.

Ulusal sınavlara çok az bir süre kala yenilikçi bir uygulamayı başarıyla hayata geçiren Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu ile Anadolu ve Fen Lisesi, LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilerin evlerine deneme sınavı kitapçıklarını ve optik formlarını ulaştırarak online görüntülü takip sistemiyle sınavın uygulanması konusunda hazırlıklarını tamamladı. Böylece Burdur Bahçeşehir Koleji, gerçek sınav ortamını her bir öğrencisinin evinde oluşturmayı başarmış oldu.

Burdur’da 8. sınıf öğrencilerinin LGS’ye hazırlık sürecinde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Burdur’un başarılı ve yenilikçi bir eğitim kurumu olarak COVID-19 salgınına karşı tüm tedbirlerimizi alıyor ve uzaktan eğitim aracılığıyla ders takibi, sınava hazırlık süreçleri, fiziksel ve mental yönlerinin gelişimi gibi birçok açıdan öğrencilerimizi yönlendirmeye çalışıyoruz. Ulusal sınavlara hazırlıkta önceki yıllarda elde ettiğimiz başarıyı katlayarak arttırabilmek adına öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin özverili çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Burdur’da bir ilki gerçekleştirerek uzaktan online gözetim yaparak çocuklarımıza gerçek sınav ortamını sağlamak için gerekli altyapıyı hazırladık. Tüm öğrencilerimize sınav maratonunda başarılı sonuçlar elde etmelerini diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.