BADEP ile babalara destek

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2019 - 11:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BADEP ile babalara destek

Baba Destek Programı, Muratpaşa Belediyesi'nde başladı.
 Muratpaşa Belediyesi’nin, 3-11 yaşlarında çocuğu olan babalara yönelik uyguladığı, ‘Baba Destek Programı’nda (BADEP) yeni dönem başladı.   Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) birlikte yürütülen program bu dönem belediyenin 5 kreşinde birden uygulanacak.   Muratpaşa Belediyesi’nin 2017-2018 eğitim döneminde ‘İlk iş babalık’ sloganıyla başladığı BADEP’te 3’üncü dönem başladı. Babaların çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilen bilimsel temelli bir eğitim programı olan BADEP’le babaların, çocuklarının gelişimiyle ilgili bilgi düzeylerini arttırılması, iletişim becerileri kazanmaları hedeflenirken program bu yıl belediyenin 5 kreşinde birden uygulanacak.   Merkez Şube, Türkan Saylan, Dutlubahçe, Konuksever ve Münir Özkul şubelerinde 3-6 yaş dönemi çocuk sahibi olan babalara yönelik program 13 hafta sürecek. Babalar, eğitimleri aynı zamanda çocuklarının devam ettiği kreşlerde alacak. Bu çerçevede Münir Özkul şubesinde yeni dönemin ilk öğrenci babalarıyla bir tanışma toplantısı gerçekleştirilirken programın 15-20 kişilik gruplar halinde yürütüleceği belirtildi.
Baba Destek Programı, Muratpaşa Belediyesi'nde başladı.

 Muratpaşa Belediyesi’nin, 3-11 yaşlarında çocuğu olan babalara yönelik uyguladığı, ‘Baba Destek Programı’nda (BADEP) yeni dönem başladı.

 

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) birlikte yürütülen program bu dönem belediyenin 5 kreşinde birden uygulanacak.

 

Muratpaşa Belediyesi’nin 2017-2018 eğitim döneminde ‘İlk iş babalık’ sloganıyla başladığı BADEP’te 3’üncü dönem başladı. Babaların çocuklarının gelişiminde daha etkin ve olumlu bir rol oynamaları için geliştirilen bilimsel temelli bir eğitim programı olan BADEP’le babaların, çocuklarının gelişimiyle ilgili bilgi düzeylerini arttırılması, iletişim becerileri kazanmaları hedeflenirken program bu yıl belediyenin 5 kreşinde birden uygulanacak.

 

Merkez Şube, Türkan Saylan, Dutlubahçe, Konuksever ve Münir Özkul şubelerinde 3-6 yaş dönemi çocuk sahibi olan babalara yönelik program 13 hafta sürecek. Babalar, eğitimleri aynı zamanda çocuklarının devam ettiği kreşlerde alacak. Bu çerçevede Münir Özkul şubesinde yeni dönemin ilk öğrenci babalarıyla bir tanışma toplantısı gerçekleştirilirken programın 15-20 kişilik gruplar halinde yürütüleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.