BABASINI 30 YIL SONRA GÖRDÜ; TANIDI

Yaşam 13.01.2016 - 14:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BABASINI 30 YIL SONRA GÖRDÜ; TANIDI

AFYONKARAHİSAR- EMİRDAĞ’INDAKİ BABASINI 30. YILDA GÖRDÜ, TANIDI.
Meşhur televizyon sunucusu Müge Anlı’'nın programına çıkan  Handan Genç isimli bir bayan, Emirdağlı olduğunu bildiği Bekir isimli babasını aradığını anlatmıştı. Ağrı Doğubeyazıdlı Handan Genç, annesi Ayşen Sökmenci ile 30 yıl önce taşınıp imam nikâhı kıyan babasını hiç tanımadığını, ancak Emirdağlı olduğunu bildiğini ifade etmişti. Yapılan programda Emirdağlı baba Bekir Kırkpınar'a ulaşıldı ve davet edildi. Baba Bekir ile kızı Handan'ın programın çekildiği stüdyoda buluşmaları görülmeye değerdi. TV programı yapımcısı Müge Anlı, Emirdağlı baba ile kızını buluşturdu ve bir hasretliği daha sona erdirdi.    
AFYONKARAHİSAR- EMİRDAĞ’INDAKİ BABASINI 30. YILDA GÖRDÜ, TANIDI.

Meşhur televizyon sunucusu Müge Anlı’'nın programına çıkan  Handan Genç isimli bir bayan, Emirdağlı olduğunu bildiği Bekir isimli babasını aradığını anlatmıştı.

Ağrı Doğubeyazıdlı Handan Genç, annesi Ayşen Sökmenci ile 30 yıl önce taşınıp imam nikâhı kıyan babasını hiç tanımadığını, ancak Emirdağlı olduğunu bildiğini ifade etmişti. Yapılan programda Emirdağlı baba Bekir Kırkpınar'a ulaşıldı ve davet edildi. Baba Bekir ile kızı Handan'ın programın çekildiği stüdyoda buluşmaları görülmeye değerdi. TV programı yapımcısı Müge Anlı, Emirdağlı baba ile kızını buluşturdu ve bir hasretliği daha sona erdirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.