Baba ve oğlu kazada öldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2018 - 15:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Baba ve oğlu kazada öldü

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ile oğlu hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 07 YNJ 71 plakalı otomobille seyreden S.D. (27), Kayaburnu mevkiinde yola aniden çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yaptı. S.D.’nin direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, kavşakta bekleyen Mehmet Yıldız'ın (60) kullandığı 07 AAJ 09 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle S.D'nin kullandığı otomobil takla atarak araziye savruldu. Kazada, Mehmet Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan oğlu Levent Yıldız (25) ambulansla götürüldüğü Serik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan diğer araç sürücüsü S.D. ise olay yerindeki müdahaleden sonra ambulansla Antalya'daki özel bir hastaneye sevk edildi.  Öte yandan, kazaya neden olduğu iddia edilen kamyonet sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. 
Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında baba ile oğlu hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 07 YNJ 71 plakalı otomobille seyreden S.D. (27), Kayaburnu mevkiinde yola aniden çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yaptı. S.D.’nin direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, kavşakta bekleyen Mehmet Yıldız'ın (60) kullandığı 07 AAJ 09 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle S.D'nin kullandığı otomobil takla atarak araziye savruldu. Kazada, Mehmet Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan oğlu Levent Yıldız (25) ambulansla götürüldüğü Serik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan diğer araç sürücüsü S.D. ise olay yerindeki müdahaleden sonra ambulansla Antalya'daki özel bir hastaneye sevk edildi. 
Öte yandan, kazaya neden olduğu iddia edilen kamyonet sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.