BABA-OĞLU YAN YANA DEFNEDİLDİ

Gündem 21.04.2015 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BABA-OĞLU YAN YANA DEFNEDİLDİ

BABA-OĞLU YAN YANA DEFNEDİLDİ
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çıkan ev yangınında hayatlarını kaybeden baba ve oğlunun cenazesi yan yana defnedildi. Korkuteli Çomaklı Mahallesi'ndeki ev yangınında yaşamlarını yitiren Yusuf Cibcir ve oğlu Mehmet Cibcir'in cenazeleri, cenaze aracı içinden indirilmeden kılınan namazının ardından Çomaklı mahalle mezarlığına yan yana toprağa verildi. Cenazeye, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, siyasi parti ilçe başkanları, milletvekili aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Cenazede babası tarafından sağ olarak yangından çıkartılan Bozova Şehit Öğretmen Metin Kaynar Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Hüseyin Cibcir, cenaze töreninde taziyeleri kabul etti. OLAY Manavgat'ın Çomaklı Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında Yusuf Cibcir ile oğlu Mehmet Cibcir yanarak hayatlarını kaybetmişti. Cenazeler yangından 10 saat sonra bulunmuş ve otopsi için Antalya’ya gönderilmişti.
BABA-OĞLU YAN YANA DEFNEDİLDİ

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çıkan ev yangınında hayatlarını kaybeden baba ve oğlunun cenazesi yan yana defnedildi.
Korkuteli Çomaklı Mahallesi'ndeki ev yangınında yaşamlarını yitiren Yusuf Cibcir ve oğlu Mehmet Cibcir'in cenazeleri, cenaze aracı içinden indirilmeden kılınan namazının ardından Çomaklı mahalle mezarlığına yan yana toprağa verildi.
Cenazeye, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, siyasi parti ilçe başkanları, milletvekili aday adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Cenazede babası tarafından sağ olarak yangından çıkartılan Bozova Şehit Öğretmen Metin Kaynar Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi Hüseyin Cibcir, cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.

OLAY
Manavgat'ın Çomaklı Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında Yusuf Cibcir ile oğlu Mehmet Cibcir yanarak hayatlarını kaybetmişti. Cenazeler yangından 10 saat sonra bulunmuş ve otopsi için Antalya’ya gönderilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.