Baba ile oğlunu tüfekle vuran zanlı tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2018 - 20:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Baba ile oğlunu tüfekle vuran zanlı tutuklandı

Isparta’da tartıştığı baba ile oğlunu av tüfeğiyle vuran şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Isparta Gül Petek Sanayi Sitesi hurdacılar mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı M.Ö. (23) ile baba S.T. ve oğlu V.T. tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce M.Ö., baba ile oğlunu pompalı tüfekle yaraladı. Durumun haber vermesiyle birlikte olay yerine ulaşan 112 Acil Servis Ekipleri, yapılan ilk müdahale sonrasında ambulansla yaralıları hastaneye sevk ettiler. Yaralı baba oğulun gerekli tedavileri sonrasında taburcu edildiği belirtildi.   Kısa sürede yakalanan zanlı tutuklandı Yaşanan olay sonrasında harekete geçen Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Bürosu ekipleri suça karışan M. Ö.’yü kısa süre sonra yakaladı. M.Ö. gözaltına alınırken, suça konu pompalı tüfeğe ise el konulduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemleri sonrasında bugün adli makamlara sevk edilen M.Ö.’nün ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Isparta’da tartıştığı baba ile oğlunu av tüfeğiyle vuran şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Gül Petek Sanayi Sitesi hurdacılar mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı M.Ö. (23) ile baba S.T. ve oğlu V.T. tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce M.Ö., baba ile oğlunu pompalı tüfekle yaraladı.

Durumun haber vermesiyle birlikte olay yerine ulaşan 112 Acil Servis Ekipleri, yapılan ilk müdahale sonrasında ambulansla yaralıları hastaneye sevk ettiler. Yaralı baba oğulun gerekli tedavileri sonrasında taburcu edildiği belirtildi.

 

Kısa sürede yakalanan zanlı tutuklandı

Yaşanan olay sonrasında harekete geçen Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Bürosu ekipleri suça karışan M. Ö.’yü kısa süre sonra yakaladı. M.Ö. gözaltına alınırken, suça konu pompalı tüfeğe ise el konulduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri sonrasında bugün adli makamlara sevk edilen M.Ö.’nün ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.