Aytemiz Alanyaspor, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 04.07.2020 - 09:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Aytemiz Alanyaspor, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı

Aytemiz Alanyaspor, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı
Süper Lig'in 30. haftasında yarın MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını tamamladı.  Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmayla sona erdi. Alanyaspor kafilesi, idmanın ardından Ankara'ya hareket etti.    Kulübe yeni sponsor Alanyaspor ile Corendon Havayolları arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı duyuruldu. Yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz ve Corendon Havayolları firması arasında, Süper Lig'de bu sezon kalan son 5 maç ve Ziraat Türkiye Kupası final maçlarını kapsayan forma kol reklamı anlaşması imzalandı." denildi. Anlaşmayla ilgili kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, "Pandemi sürecinde yaşanan olumsuzluklara rağmen, kulübümüze sponsor olarak destek veren Corendon Havayolları'na teşekkür ederiz." ifadelerine de yer verildi.
Aytemiz Alanyaspor, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'in 30. haftasında yarın MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını tamamladı. 

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmayla sona erdi.

Alanyaspor kafilesi, idmanın ardından Ankara'ya hareket etti. 

 

Kulübe yeni sponsor

Alanyaspor ile Corendon Havayolları arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı duyuruldu.

Yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz ve Corendon Havayolları firması arasında, Süper Lig'de bu sezon kalan son 5 maç ve Ziraat Türkiye Kupası final maçlarını kapsayan forma kol reklamı anlaşması imzalandı." denildi.

Anlaşmayla ilgili kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, "Pandemi sürecinde yaşanan olumsuzluklara rağmen, kulübümüze sponsor olarak destek veren Corendon Havayolları'na teşekkür ederiz." ifadelerine de yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.