Ayrım Yapmadan Hep Birlikte Vatandaşa Hizmete Koşacağız

16.04.2019 - 12:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ayrım Yapmadan Hep Birlikte Vatandaşa Hizmete Koşacağız

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Merkez Mahallesi ve merkeze bağlı köylerin 51 muhtarıyla tanışma, kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Merkez Mahallesi ve merkeze bağlı köylerin 51 muhtarıyla tanışma, kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Şehrin ve şehir merkezine bağlı köylerin bir bütün olduğunu ve köylere yapılacak hizmetler konusunda da ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarına vurgu yapan Başkan Ercengiz, “Bundan önceki dönemde görev yapan muhtarlarımızla bir beş yılı birlikte geçirmiştik. Biz, geçtiğimiz beş yılda sadece 35 kent merkezindeki mahalle muhtarımızla değil, ilimizin kent merkezine bağlı 51 köy muhtarımızın da bizlerle birlikte olmasını her fırsatta istemiştik. Kentimiz, ilimiz, bir bütün. Şehrimizde ne varsa köyümüzde de o olsun. Köylerimizde de hizmet konusunda gücümüz neye yeterse biz katkı verip, yardımcı olalım istedik. İyi niyetimizle, elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince köylerimizde yaşayan birçok hemşerilerimizin taleplerine de karşılık vermeye gayret gösterdik. Bu ülkenin en güzel yaşanacak şehirlerinden birindeyiz. Yörük Göçü Şenliklerimizde de gördüğümüz gibi, bu kentin oldukça eski bir geçmişi var. Bu ilin kültürünü koruyarak devam ettirdiğini, bu kentte insanların birbirine kötü gözle bakmadığı ve hoşgörü, sevginin en yüksek düzeyde olduğunu da o şenlik alanında gözledik, konuştuk, dinledik” şeklinde konuştu.   KÖYÜMÜZÜ, KENTİMİZDEN AYIRMADAN KOL KOLA HİZMET VERECEĞİZ   İhtiyaçların öncelik sırasına göre değerlendirilerek görev yapacaklarını ve bu görevi yaparken de kol kola ayrım yapmadan hep birlikte karşılayacağımızı umut ettiğini ifade eden Başkan Ercengiz, “Önümüzdeki süreçte, 60 ay hep birlikte görev yapacağız. Bu görevi yaparken de kol kola, ihtiyaçlarımızı öncelik sırasına göre değerlendirerek, köyümüzü kentimizden ayırmadan, köylerimizdeki hizmetleri de gerek İl Özel İdaresi’ndeki hizmet ağı ile, yetişemediği yerde, ya da bizden talep edilmesi durumunda köylerimizin ihtiyaçlarını, hep birlikte karşılayacağımızı umut ediyorum. Biz kent merkezindeki 35 mahallede edindiğimiz tecrübeyle zaten eksiklerini sıraladık. Seçim gezisi nedeniyle 35 mahallede yaptığımız mahalle toplantılarımızda da kentimizin her noktasında yurttaşımızın, hemşerilerimizin eksik ve ihtiyaçlarını tespit ederek, önümüzdeki döneme çok daha iyi planlı ve programlı bir şekilde kentimize hazırladık. 35 mahalle muhtarımızla birlikte, 51 köy muhtarımızın da bundan sonraki süreçte, o güzel gönülleriyle yapacağı hizmetlerde, bizlerinde olması gerektiğini ve olacağını da düşünüyorum. Bu noktada da sizleri özellikle de köy muhtarlarımızı, merkez mahalle muhtarlarından ayırmadan, bundan sonra yapacağınız her etkinlikte sizleri de bizlerin arasında görmeyi yürekten diliyorum. Katıldığınız için ayrıca teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. Susamlık Tesislerinde düzenlenen yemeğe Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik, Mahalle Muhtarları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İyi Parti İl Başkanı Faruk Erkan ve parti yöneticileri katıldılar.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Merkez Mahallesi ve merkeze bağlı köylerin 51 muhtarıyla tanışma, kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Merkez Mahallesi ve merkeze bağlı köylerin 51 muhtarıyla tanışma, kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Şehrin ve şehir merkezine bağlı köylerin bir bütün olduğunu ve köylere yapılacak hizmetler konusunda da ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarına vurgu yapan Başkan Ercengiz, “Bundan önceki dönemde görev yapan muhtarlarımızla bir beş yılı birlikte geçirmiştik. Biz, geçtiğimiz beş yılda sadece 35 kent merkezindeki mahalle muhtarımızla değil, ilimizin kent merkezine bağlı 51 köy muhtarımızın da bizlerle birlikte olmasını her fırsatta istemiştik. Kentimiz, ilimiz, bir bütün. Şehrimizde ne varsa köyümüzde de o olsun. Köylerimizde de hizmet konusunda gücümüz neye yeterse biz katkı verip, yardımcı olalım istedik. İyi niyetimizle, elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince köylerimizde yaşayan birçok hemşerilerimizin taleplerine de karşılık vermeye gayret gösterdik. Bu ülkenin en güzel yaşanacak şehirlerinden birindeyiz. Yörük Göçü Şenliklerimizde de gördüğümüz gibi, bu kentin oldukça eski bir geçmişi var. Bu ilin kültürünü koruyarak devam ettirdiğini, bu kentte insanların birbirine kötü gözle bakmadığı ve hoşgörü, sevginin en yüksek düzeyde olduğunu da o şenlik alanında gözledik, konuştuk, dinledik” şeklinde konuştu.

 

KÖYÜMÜZÜ, KENTİMİZDEN AYIRMADAN KOL KOLA HİZMET VERECEĞİZ

 

İhtiyaçların öncelik sırasına göre değerlendirilerek görev yapacaklarını ve bu görevi yaparken de kol kola ayrım yapmadan hep birlikte karşılayacağımızı umut ettiğini ifade eden Başkan Ercengiz, “Önümüzdeki süreçte, 60 ay hep birlikte görev yapacağız. Bu görevi yaparken de kol kola, ihtiyaçlarımızı öncelik sırasına göre değerlendirerek, köyümüzü kentimizden ayırmadan, köylerimizdeki hizmetleri de gerek İl Özel İdaresi’ndeki hizmet ağı ile, yetişemediği yerde, ya da bizden talep edilmesi durumunda köylerimizin ihtiyaçlarını, hep birlikte karşılayacağımızı umut ediyorum. Biz kent merkezindeki 35 mahallede edindiğimiz tecrübeyle zaten eksiklerini sıraladık. Seçim gezisi nedeniyle 35 mahallede yaptığımız mahalle toplantılarımızda da kentimizin her noktasında yurttaşımızın, hemşerilerimizin eksik ve ihtiyaçlarını tespit ederek, önümüzdeki döneme çok daha iyi planlı ve programlı bir şekilde kentimize hazırladık. 35 mahalle muhtarımızla birlikte, 51 köy muhtarımızın da bundan sonraki süreçte, o güzel gönülleriyle yapacağı hizmetlerde, bizlerinde olması gerektiğini ve olacağını da düşünüyorum. Bu noktada da sizleri özellikle de köy muhtarlarımızı, merkez mahalle muhtarlarından ayırmadan, bundan sonra yapacağınız her etkinlikte sizleri de bizlerin arasında görmeyi yürekten diliyorum. Katıldığınız için ayrıca teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Susamlık Tesislerinde düzenlenen yemeğe Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik, Mahalle Muhtarları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İyi Parti İl Başkanı Faruk Erkan ve parti yöneticileri katıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.