AYRINTI DERGİSİNİN 4. YIL MUTLULUĞU

Gündem 22.04.2017 - 10:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AYRINTI DERGİSİNİN 4. YIL MUTLULUĞU

AYRINTI DERGİSİNİN 4. YIL MUTLULUĞU
2013 Yılı 22 Nisan'da  çıktığımız bu kutsal yolda 4. yılımızı doldurmanın sevincini yaşarken ülkemizde bulunan yüzlerce derginin arasında akademisyenlerle toplumu buluşturan tek dergi olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşamaktayız.   Binlerce akademisyenin yaptığı çalışmaların toplumdan kopuk kalması üzerine üniversitelerimizde bulunan akademisyenlerin yaptığı çalışmaları halka aktarmanın mutluluğunu yaşarken sadece 2016 yılında 32 makale, 37 söyleşi, 18 derleme ve 24 konu işlememiz bunun bir göstergesi olsa gerek!   Bu yorucu yolculukta Kültür ve Turizm Bakanlığının derginize gösterdiği ilgi, Türkiye’deki tüm kütüphanelere derginizin alınması, üniversitelerde görev yapan akademisyenlerin bıkmadan usanmadan derginize çalışmalarını göndermesi bizleri mutlu ettiği gibi siz değerli okuyucularımızın geri dönüşleri bizleri fevkalade gururlandırmıştır.   Bu yola biz derginizi para kazanmak, egomuzu tatmin etmek için çıkmadık. Bu yola cennet ülkemize bir eser bırakmak, vatana millete faydalı olabilmek, şehitlerin kanları ile göklere çıkan ayyıldızlı bayrağımızın altında görevimizi yapmak mecburiyetinde olduğumuz için bu yola çıktık.   Sevgili okuyucularımız, 4. Yılını dolduran derginizin en büyük sorumluluğunu taşıyan ise bizlere akademik olarak her ay bıkmadan usanmadan telkinlerde bulunan Yrd. Doç. Dr. Rıza Oğraş hocama, bu dergiyi sahiplenen ve bizlere araştırma makaleleri ile destek veren çok saygı değer hocalarımıza, bu derginizi sahiplenerek “Bir baskı da bizden” diyen iş adamlarımıza ve her sıkıntıda yanımızda olan sivil toplum örgütlerine sizler adına teşekkürleri bir borç bilirim, Allahüteala bu nice dördüncü yaş kutlamamızı nasip etsin (âmin).   Cemalettin BEKTAŞ Dergi Ayrıntı
AYRINTI DERGİSİNİN 4. YIL MUTLULUĞU

2013 Yılı 22 Nisan'da  çıktığımız bu kutsal yolda 4. yılımızı doldurmanın sevincini yaşarken ülkemizde bulunan yüzlerce derginin arasında akademisyenlerle toplumu buluşturan tek dergi olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşamaktayız.

 

Binlerce akademisyenin yaptığı çalışmaların toplumdan kopuk kalması üzerine üniversitelerimizde bulunan akademisyenlerin yaptığı çalışmaları halka aktarmanın mutluluğunu yaşarken sadece 2016 yılında 32 makale, 37 söyleşi, 18 derleme ve 24 konu işlememiz bunun bir göstergesi olsa gerek!

 

Bu yorucu yolculukta Kültür ve Turizm Bakanlığının derginize gösterdiği ilgi, Türkiye’deki tüm kütüphanelere derginizin alınması, üniversitelerde görev yapan akademisyenlerin bıkmadan usanmadan derginize çalışmalarını göndermesi bizleri mutlu ettiği gibi siz değerli okuyucularımızın geri dönüşleri bizleri fevkalade gururlandırmıştır.

 

Bu yola biz derginizi para kazanmak, egomuzu tatmin etmek için çıkmadık. Bu yola cennet ülkemize bir eser bırakmak, vatana millete faydalı olabilmek, şehitlerin kanları ile göklere çıkan ayyıldızlı bayrağımızın altında görevimizi yapmak mecburiyetinde olduğumuz için bu yola çıktık.

 

Sevgili okuyucularımız, 4. Yılını dolduran derginizin en büyük sorumluluğunu taşıyan ise bizlere akademik olarak her ay bıkmadan usanmadan telkinlerde bulunan Yrd. Doç. Dr. Rıza Oğraş hocama, bu dergiyi sahiplenen ve bizlere araştırma makaleleri ile destek veren çok saygı değer hocalarımıza, bu derginizi sahiplenerek “Bir baskı da bizden” diyen iş adamlarımıza ve her sıkıntıda yanımızda olan sivil toplum örgütlerine sizler adına teşekkürleri bir borç bilirim, Allahüteala bu nice dördüncü yaş kutlamamızı nasip etsin (âmin).

 

Cemalettin BEKTAŞ

Dergi Ayrıntı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.