AYDİLGE'DEN MUHTEŞEM KONSER

Yaşam 24.04.2022 - 15:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

AYDİLGE'DEN MUHTEŞEM KONSER

AYDİLGE'DEN MUHTEŞEM KONSER
Ünlü pop müzik sanatçısı Aydilge, Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu. Konserde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Çok kıymetli hemşerilerim öncelikle alanda olan ya da olmayan çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Bu bayramında bir özelliği var ondan da bahsetmeden herhâlde geçmeyelim. Birçoğunuz biliyorsunuz herhâlde bilmeyenler için bir öğreti bilenler içinde bir hatırlatma yapmak isterim. Henüz savaş yıllarında kurulmuş bir meclis ve Milli Egemenliğin hâkim kılındığı bir anlayışla 102. Yıl önce bu ülkenin çimentosu ve harcı karıldı. Hâkimiyetin Kayıtsız ve Şartsız Millete teslim edildiği, Saltanatın saraydan çıkartılıp yurttaşa verildiği ve hukuk değil birey olduğumuz o günlerden başladı. Kıymetini bilelim. Eğer bugün bu alanlarda isek bugün birlikte isek bugün Aydilge Hanım 8 yaşında TRT’nin kapısından soktuysa işte bu sistemin adı hem cumhuriyettir hem de TBMM’deki Milli Egemenliğin baş tacı olmasıdır. 4 bir tarafımızda savaş var, kan ve gözyaşı var. Biz Yurtta ve Dünyada Barış ilkesi ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmeye mecburuz çünkü sözümüz var. Bize emanet etti daha doğrusu siz gençlere emanet etti. Lütfen bu sorunluluğunuzun farkında olun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.   Başkan Ercengiz, birbirinden güzel şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı Aydilge’ye anmalık hediye etti.
AYDİLGE'DEN MUHTEŞEM KONSER

Ünlü pop müzik sanatçısı Aydilge, Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen konserde hayranlarıyla buluştu.

Konserde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Çok kıymetli hemşerilerim öncelikle alanda olan ya da olmayan çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Bu bayramında bir özelliği var ondan da bahsetmeden herhâlde geçmeyelim. Birçoğunuz biliyorsunuz herhâlde bilmeyenler için bir öğreti bilenler içinde bir hatırlatma yapmak isterim. Henüz savaş yıllarında kurulmuş bir meclis ve Milli Egemenliğin hâkim kılındığı bir anlayışla 102. Yıl önce bu ülkenin çimentosu ve harcı karıldı. Hâkimiyetin Kayıtsız ve Şartsız Millete teslim edildiği, Saltanatın saraydan çıkartılıp yurttaşa verildiği ve hukuk değil birey olduğumuz o günlerden başladı. Kıymetini bilelim. Eğer bugün bu alanlarda isek bugün birlikte isek bugün Aydilge Hanım 8 yaşında TRT’nin kapısından soktuysa işte bu sistemin adı hem cumhuriyettir hem de TBMM’deki Milli Egemenliğin baş tacı olmasıdır. 4 bir tarafımızda savaş var, kan ve gözyaşı var. Biz Yurtta ve Dünyada Barış ilkesi ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmeye mecburuz çünkü sözümüz var. Bize emanet etti daha doğrusu siz gençlere emanet etti. Lütfen bu sorunluluğunuzun farkında olun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

Başkan Ercengiz, birbirinden güzel şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı Aydilge’ye anmalık hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.