Avukata silahlı saldırı

Asayiş 06.04.2018 - 09:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Avukata silahlı saldırı

Avukata silahlı saldırı
 Antalya’da oto parkta silahlı saldırıya uğrayan bir avukat yaralandı.  Olay, saat 17.00 sıralarında Muratpaşa'nın Etiler Mahallesi’nde bulunan bir iş merkezinin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoparkta 2 kişi henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslardan birisi yanında taşıdığı silahı çıkararak avukat olduğu öğrenilen İbrahim D.'ye bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ekipleri, bacağından yaralanan İbrahim D.'yi Akdeniz üniversitesi Acil’ine kaldırırken, polisin silahlı saldırganı bulmak için çevredeki araştırması devam ediyor. 
Avukata silahlı saldırı

 Antalya’da oto parkta silahlı saldırıya uğrayan bir avukat yaralandı. 
Olay, saat 17.00 sıralarında Muratpaşa'nın Etiler Mahallesi’nde bulunan bir iş merkezinin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otoparkta 2 kişi henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıslardan birisi yanında taşıdığı silahı çıkararak avukat olduğu öğrenilen İbrahim D.'ye bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı. 
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ekipleri, bacağından yaralanan İbrahim D.'yi Akdeniz üniversitesi Acil’ine kaldırırken, polisin silahlı saldırganı bulmak için çevredeki araştırması devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.