Avrupa yolcusu gençler Başkan Ercengiz'i ziyaret etti

Eğitim 22.10.2019 - 08:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Avrupa yolcusu gençler Başkan Ercengiz'i ziyaret etti

Avrupa’da eğitim görecek gençler, Başkan Ercengiz’i ziyaret etti.
  Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında İspanya, Litvanya ve Polonya’da eğitim görecek olan Necdet Ekmekcioglu, Musa Berk Ozcelik, Reyhan Duygu Aslan, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.    Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen projemiz kapsamında Litvanya ve Polonya da bir yıl eğitim alarak ve gönüllülük yapacak iki gencimizin gidiş hazırlıklarını ve eğitimlerini tamamladık. Yolları acık olsun. Daima gençlerimizin ve geleceğimizin yanında olacağız” açıklamasında bulundu.
Avrupa’da eğitim görecek gençler, Başkan Ercengiz’i ziyaret etti.

 

Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında İspanya, Litvanya ve Polonya’da eğitim görecek olan Necdet Ekmekcioglu, Musa Berk Ozcelik, Reyhan Duygu Aslan, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. 

 

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen projemiz kapsamında Litvanya ve Polonya da bir yıl eğitim alarak ve gönüllülük yapacak iki gencimizin gidiş hazırlıklarını ve eğitimlerini tamamladık. Yolları acık olsun. Daima gençlerimizin ve geleceğimizin yanında olacağız” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.