AVOKADO HIRSIZLIĞINA TUTUKLAMA

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 11.09.2020 - 08:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AVOKADO HIRSIZLIĞINA TUTUKLAMA

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir bahçeden avokado çaldıkları gerekçesiyle 3 şüpheliden 2 si tutuklandı...
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İsbatlı Mahallesi'ndeki bir bahçeden avokadoların çalındığı şikayeti üzerine harekete geçti.  Ekipler, hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen P.K, H.K ve H.I'yi gözaltına aldı.  Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan P.K. ve H.K. tutuklandı, H.I. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir bahçeden avokado çaldıkları gerekçesiyle 3 şüpheliden 2 si tutuklandı...

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İsbatlı Mahallesi'ndeki bir bahçeden avokadoların çalındığı şikayeti üzerine harekete geçti. 

Ekipler, hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen P.K, H.K ve H.I'yi gözaltına aldı. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan P.K. ve H.K. tutuklandı, H.I. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.