AVM'lerin bayramda tatil kararı iptal edildi

Yaşam 14.06.2018 - 18:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AVM'lerin bayramda tatil kararı iptal edildi

AVM'lerin bayramda tatil kararı iptal edildi
Antalya'da, bayramın birinci günü AVM’lerin kapalı olmasına ilişkin karar iptal edildi.  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB), geçtiğimiz günlerde AVM’lerin Ramazan ve Kurban Bayramların 1. günü kapatılması için Valiliğe başvurdu. Esnafın da yoğun talebinin ardından Antalya Valiliği, AVM'lerin Ramazan ve Kurban Bayramı'nın birinci günü ile 1 Ocak günü kapalı tutulması kararı aldı.  Karar iptal edildi  Geçtiğimiz gün tüm kentte duyurulan karar bugün iptal edildi. İptal kararı ise kaymakamlık tarafından AVM'lere bildirildi. Her kaymakamlık kendi bölgesindeki AVM yönetimini telefonla arayarak kararı tebliğ etti. Tebligatın ardından kentteki AVM'ler ise yazılar asarak bayramın birinci günü saat 13.00'ten itibaren kapılarını açacaklarını bildirdi. 
AVM'lerin bayramda tatil kararı iptal edildi

Antalya'da, bayramın birinci günü AVM’lerin kapalı olmasına ilişkin karar iptal edildi. 
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB), geçtiğimiz günlerde AVM’lerin Ramazan ve Kurban Bayramların 1. günü kapatılması için Valiliğe başvurdu. Esnafın da yoğun talebinin ardından Antalya Valiliği, AVM'lerin Ramazan ve Kurban Bayramı'nın birinci günü ile 1 Ocak günü kapalı tutulması kararı aldı. 

Karar iptal edildi 
Geçtiğimiz gün tüm kentte duyurulan karar bugün iptal edildi. İptal kararı ise kaymakamlık tarafından AVM'lere bildirildi. Her kaymakamlık kendi bölgesindeki AVM yönetimini telefonla arayarak kararı tebliğ etti. Tebligatın ardından kentteki AVM'ler ise yazılar asarak bayramın birinci günü saat 13.00'ten itibaren kapılarını açacaklarını bildirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.