AVCILARDAN YENİ SEZON İÇİN MORAL GECESİ

Gündem 12.09.2015 - 10:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AVCILARDAN YENİ SEZON İÇİN MORAL GECESİ

BURDUR AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİ ÜYELERİ YEMEKLİ TOPLANTIYLA BİR ARAYA GELEREK, MORAL BULDU.
Burdur’da Avcılar ve Atıcılar Derneği Üyeleri, Kulüp Başkanı Hasan Gencer’in organizasyonuyla bir araya geldi. Moral gecesine Yaban TV Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, Burdur Milletvekili Mehmet Göker de katılarak avcılara destek verdi. Gecede bir konuşma yapan Yaban TV Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, avcıların yeni çıkan kanunlarla çok büyük sıkıntılar çektiğini dile getirerek, “Bir avcının bir avlak sahası için izin aldığı zaman orada av hayvanı bulamadığı zaman yakın bir bölgeye geçemiyor. Araç, internetten izin alma gibi bürokratik söylemlerin ve kanunların biz Anadolu insanını sıkıntıya sokuyor. Avcıların bir hayvan katliamı değil, doğaya en çok saygı gösteren, doğa dengesini sağlayan bir spor branşı olarak görülmesi gerekir” diyerek, avcıların ayrılıklarla değil birleşerek sıkıntıların giderilebileceğini, o yüzden de avcıların güçlü dernekler kurarak, güçlü yapılar oluşturarak bu sıkıntıları çözebileceğini söyledi. Meriç: “Bizler de Yaban TV olarak hem açık oturumlu programlarda hem de haberlerde bunu dile getirmekteyiz” dedi. Daha sonra avcıların sıkıntı ve düşüncelerini alan Melih Meriç, bunları Yaban TV’de dile getireceğini söyledi. Yemeğin ardından avcılara plaket ve çekilişlerle tüfek ve av bıçağı hediye edildi. Hediyeleri Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Yaban TV Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, Dergi Ayrıntı ve bakayrinti.com haber sitesinin sahibi Cemalettin Bektaş tarafından takdim edildi. 
BURDUR AVCILAR VE ATICILAR DERNEĞİ ÜYELERİ YEMEKLİ TOPLANTIYLA BİR ARAYA GELEREK, MORAL BULDU.

Burdur’da Avcılar ve Atıcılar Derneği Üyeleri, Kulüp Başkanı Hasan Gencer’in organizasyonuyla bir araya geldi. Moral gecesine Yaban TV Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, Burdur Milletvekili Mehmet Göker de katılarak avcılara destek verdi. Gecede bir konuşma yapan Yaban TV Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, avcıların yeni çıkan kanunlarla çok büyük sıkıntılar çektiğini dile getirerek, “Bir avcının bir avlak sahası için izin aldığı zaman orada av hayvanı bulamadığı zaman yakın bir bölgeye geçemiyor. Araç, internetten izin alma gibi bürokratik söylemlerin ve kanunların biz Anadolu insanını sıkıntıya sokuyor. Avcıların bir hayvan katliamı değil, doğaya en çok saygı gösteren, doğa dengesini sağlayan bir spor branşı olarak görülmesi gerekir” diyerek, avcıların ayrılıklarla değil birleşerek sıkıntıların giderilebileceğini, o yüzden de avcıların güçlü dernekler kurarak, güçlü yapılar oluşturarak bu sıkıntıları çözebileceğini söyledi. Meriç: “Bizler de Yaban TV olarak hem açık oturumlu programlarda hem de haberlerde bunu dile getirmekteyiz” dedi.

Daha sonra avcıların sıkıntı ve düşüncelerini alan Melih Meriç, bunları Yaban TV’de dile getireceğini söyledi.

Yemeğin ardından avcılara plaket ve çekilişlerle tüfek ve av bıçağı hediye edildi. Hediyeleri Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Yaban TV Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, Dergi Ayrıntı ve bakayrinti.com haber sitesinin sahibi Cemalettin Bektaş tarafından takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.