ATSO'DA SİGORTACILARA İLETİŞİM SEMİNERİ

Ekonomi 27.05.2014 - 10:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ATSO'DA SİGORTACILARA İLETİŞİM SEMİNERİ

Seminer 29 Mayıs Perşembe günü.
Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO 40.Grup (Sigortacılık) Meslek Komitesi öncülüğünde, 29 Mayıs tarihinde Ahmet Şerif İzgören tarafından "Sigortacılık Sektöründe İletişim" konulu bir seminer düzenleneceğini bildirdi. Başkan Budak açıklamasında, "Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'nın Sigortacılık Bilgilendirme ve Tanıtım Stratejisi uyarınca her yıl Mayıs ayının son Pazartesi günü ve o haftanın Pazar gününe kadar geçen günler Sigorta Haftası olarak ilan edilmiş durumda. Semineri Ahmet Şerif İzgörenverecek. Biz de Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası olarak, 26 Mayıs - 1 Haziran 2014 tarihleri arasında bu yıl dördüncüsü kutlanacak olan 'Sigorta Haftası' kapsamında Odamız 40.Grup (Sigortacılık) Meslek Komitesi'nin talebi ile Odamızda Sigortacılık sektöründe iletişim konulu bir seminer düzenleyeceğiz. Semineri, konusunda marka bir isim olan Ahmet Şerif İzgören verecek" ifadelerine yer verdi. Budak, ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 13.00'da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu önemli seminere konuya ilgi duyan tüm üyeleri davet etti.
Seminer 29 Mayıs Perşembe günü.

Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO 40.Grup (Sigortacılık) Meslek Komitesi öncülüğünde, 29 Mayıs tarihinde Ahmet Şerif İzgören tarafından "Sigortacılık Sektöründe İletişim" konulu bir seminer düzenleneceğini bildirdi.

Başkan Budak açıklamasında, "Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'nın Sigortacılık Bilgilendirme ve Tanıtım Stratejisi uyarınca her yıl Mayıs ayının son Pazartesi günü ve o haftanın Pazar gününe kadar geçen günler Sigorta Haftası olarak ilan edilmiş durumda. Semineri Ahmet Şerif İzgörenverecek. Biz de Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası olarak, 26 Mayıs - 1 Haziran 2014 tarihleri arasında bu yıl dördüncüsü kutlanacak olan 'Sigorta Haftası' kapsamında Odamız 40.Grup (Sigortacılık) Meslek Komitesi'nin talebi ile Odamızda Sigortacılık sektöründe iletişim konulu bir seminer düzenleyeceğiz. Semineri, konusunda marka bir isim olan Ahmet Şerif İzgören verecek" ifadelerine yer verdi.

Budak, ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 13.00'da ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu önemli seminere konuya ilgi duyan tüm üyeleri davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.