ATSO İLK 11'E GİRDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2014 - 21:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ATSO İLK 11'E GİRDİ

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasından (ATSO) yapılan açıklamada, ATSO'nun Türkiye’de müşteri memnuniyeti hizmeti sıralamasında ilk 11’de olduğu kaydedildi.
Konu ile ilgili ATSO’dan yapılan yazılı açıklamada, odanın Türkiye genelindeki 365 oda içerisinde "TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemini Belgesi" almaya hak kazandığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Kalite Yönetim Belgesi ile ATSO bölgesindeki iller arasında önder ve lider oda olma pozisyonunu sürdürüyor. Odamız Türkiye’de 365 Oda ve Borsa içerisinde önemli bir başarıya daha imza attı. TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemini almaya hak kazanan odamız 365 Oda ve Borsa içerisinde bu belgeyi alan 11’inci oda olmanın gururunu yaşıyor. Odamızın Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 20 Eylül 2005 tarihinde belgelendirilmeye hak kazandığı TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında; 28 Mart 2014 tarihinde yapılan belge yenileme tetkiki başarılı geçmiştir. Ayrıca bu duruma ek olarak odamızca yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi, TSE tarafından 11 Haziran 2014 tarihinde, TS ISO 10002-2006 standardına göre yapılan müşteri memnuniyeti yönetim sistemi tetkiki başarılı bir şekilde tamamlanarak onaylanmıştır. Odamız müşterilerimizin ve üyelerimizin memnuniyetini sağlamak, sunmuş olduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak için proseslerimizi sürekli iyileştirmeye tabii tutmaktayız. Bu kapsamda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tüm makul çözüm yolları tükenene ve müşterilerimiz tatmin edilene kadar şikâyeti izlemeyi, şikâyetleri çözerek ve objektif değerlendirerek, müşteri beklentilerini karşılamayı taahhüt etmektedir. Her iki belge kapsamında Afyonkarahisar’a ve üyelerimize hizmet vermekte olan Odamız adına, milli kuruluşumuz olan TSE, destek veren tüm paydaşlarımıza ve odamız personeline teşekkür ederiz.”
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasından (ATSO) yapılan açıklamada, ATSO'nun Türkiye’de müşteri memnuniyeti hizmeti sıralamasında ilk 11’de olduğu kaydedildi.

Konu ile ilgili ATSO’dan yapılan yazılı açıklamada, odanın Türkiye genelindeki 365 oda içerisinde "TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemini Belgesi" almaya hak kazandığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kalite Yönetim Belgesi ile ATSO bölgesindeki iller arasında önder ve lider oda olma pozisyonunu sürdürüyor. Odamız Türkiye’de 365 Oda ve Borsa içerisinde önemli bir başarıya daha imza attı. TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemini almaya hak kazanan odamız 365 Oda ve Borsa içerisinde bu belgeyi alan 11’inci oda olmanın gururunu yaşıyor. Odamızın Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 20 Eylül 2005 tarihinde belgelendirilmeye hak kazandığı TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında; 28 Mart 2014 tarihinde yapılan belge yenileme tetkiki başarılı geçmiştir. Ayrıca bu duruma ek olarak odamızca yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi, TSE tarafından 11 Haziran 2014 tarihinde, TS ISO 10002-2006 standardına göre yapılan müşteri memnuniyeti yönetim sistemi tetkiki başarılı bir şekilde tamamlanarak onaylanmıştır. Odamız müşterilerimizin ve üyelerimizin memnuniyetini sağlamak, sunmuş olduğumuz hizmetlerin kalitesini artırmak için proseslerimizi sürekli iyileştirmeye tabii tutmaktayız. Bu kapsamda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tüm makul çözüm yolları tükenene ve müşterilerimiz tatmin edilene kadar şikâyeti izlemeyi, şikâyetleri çözerek ve objektif değerlendirerek, müşteri beklentilerini karşılamayı taahhüt etmektedir. Her iki belge kapsamında Afyonkarahisar’a ve üyelerimize hizmet vermekte olan Odamız adına, milli kuruluşumuz olan TSE, destek veren tüm paydaşlarımıza ve odamız personeline teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.