ATSO BAŞKANI DAVUT ÇETİN KONUŞTU

Ekonomi 16.03.2016 - 12:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ATSO BAŞKANI DAVUT ÇETİN KONUŞTU

ATSO BAŞKANI DAVUT ÇETİN KONUŞTU : " ANTALYA'DA TİCARET TOPLU İŞ YERLERİYLE KURTULUR"
Antalya’da ticaretin düzenlenmesi konusunda Toplu İş Yerleri’nin son derece önemli olduğunu kaydeden ATSO Başkanı Davut Çetin, “Bazı sektörlerde toplu işyeri modeline geçilmesi gerekiyor. Oto galericiler bu sektörlerden birisi. Nitekim sektör temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerde kendileri de bu talepte bulunuyorlar. Kent merkezinde apartman altlarındaki işyerleri görsel kirlilikten, ulaşıma, park yeri sorununa kadar birçok probleme yol açıyor. Bunun çözümü, bu işyerlerini kent dışında oluşturulacak modern bir alana, Toplu İşyerleri’ne taşımak” dedi.  Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’i ziyaret etti. ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Dinç ve Erol Erkan’ın da katıldığı görüşmede Döşemealtı’nda yapımı planlanan Oto Galericiler Sitesi ile ilgili görüş alışverişinden bulunuldu. Antalya’da Toplu İşyeri kurmak için gerekli büyük arazi bulmanın zorluğuna dikkat çeken Başkan Davut Çetin, bunun için Antalya bölgesindeki hazine arazilerinin değerlendirilebileceğini söyledi. Konuyla ilgili 10 yılı aşkın bir süredir yerel yönetimler ve bakanlıklarla görüşmeler yaptıklarını belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, “ATSO olarak on yıldan fazla bir süredir Antalya’da Toplu İş Yerleri projesini hayata geçirmek istiyoruz. Yerel yönetimlere ve bakanlıklara bir çok defalar bu talebimizi ilettik ancak somut bir ilerleme kaydedemedik. Antalya’da araziler çok değerli. Toplu işyerleri kurmak için gerekli büyük arazi bulmak çok zor. Bu nedenle hazine arazileri değerlendirilebilir. Artık Antalya’da kent içinde, apartman altlarına sıkışmış durumdaki ticaret yerlerini toplu işyerleri mantığı ile kent dışına taşımamız lazım. Bu projeler hem sektörel bütünlük, güçlenme ve maliyet avantajı sağlayacak hem de kent estetiğine katkı koyacaktır” dedi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı’nda 100 dönüm alanda kurulması yönünde çalışmaları sürdürülen Oto Galericiler Toplu İşyeri Projesi hakkında bilgi verdi. Projeyi sektör temsilcilerinin görüşleri doğrultusunda hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Başkan Genç, “Arkadaşlarımız Türkiye’nin bir çok yerinde incelemelerde bulundu. Oto Galericiler Toplu İşyeri, Antalya’da önemli bir ihtiyacı giderecek. Toplu İşyerini Döşemealtı’nda ekonominin yanı sıra istihdamı da hareketlendirecek sosyal bir proje olarak da görüyoruz” ifadesini kullandı. ATSO Başkanı Davut Çetin, Döşemealtı Belediyesi’nin öncülüğünde hazırlanan Oto Galericiler Toplu İşyeri projesini kent ticaretine vereceği katkıdan ötürü önemsediklerini ve ATSO olarak projeyle ilgili her türlü işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi.
ATSO BAŞKANI DAVUT ÇETİN KONUŞTU : " ANTALYA'DA TİCARET TOPLU İŞ YERLERİYLE KURTULUR"

Antalya’da ticaretin düzenlenmesi konusunda Toplu İş Yerleri’nin son derece önemli olduğunu kaydeden ATSO Başkanı Davut Çetin, “Bazı sektörlerde toplu işyeri modeline geçilmesi gerekiyor. Oto galericiler bu sektörlerden birisi. Nitekim sektör temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerde kendileri de bu talepte bulunuyorlar. Kent merkezinde apartman altlarındaki işyerleri görsel kirlilikten, ulaşıma, park yeri sorununa kadar birçok probleme yol açıyor. Bunun çözümü, bu işyerlerini kent dışında oluşturulacak modern bir alana, Toplu İşyerleri’ne taşımak” dedi. 
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’i ziyaret etti. ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Dinç ve Erol Erkan’ın da katıldığı görüşmede Döşemealtı’nda yapımı planlanan Oto Galericiler Sitesi ile ilgili görüş alışverişinden bulunuldu.
Antalya’da Toplu İşyeri kurmak için gerekli büyük arazi bulmanın zorluğuna dikkat çeken Başkan Davut Çetin, bunun için Antalya bölgesindeki hazine arazilerinin değerlendirilebileceğini söyledi.
Konuyla ilgili 10 yılı aşkın bir süredir yerel yönetimler ve bakanlıklarla görüşmeler yaptıklarını belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, “ATSO olarak on yıldan fazla bir süredir Antalya’da Toplu İş Yerleri projesini hayata geçirmek istiyoruz. Yerel yönetimlere ve bakanlıklara bir çok defalar bu talebimizi ilettik ancak somut bir ilerleme kaydedemedik. Antalya’da araziler çok değerli. Toplu işyerleri kurmak için gerekli büyük arazi bulmak çok zor. Bu nedenle hazine arazileri değerlendirilebilir. Artık Antalya’da kent içinde, apartman altlarına sıkışmış durumdaki ticaret yerlerini toplu işyerleri mantığı ile kent dışına taşımamız lazım. Bu projeler hem sektörel bütünlük, güçlenme ve maliyet avantajı sağlayacak hem de kent estetiğine katkı koyacaktır” dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı’nda 100 dönüm alanda kurulması yönünde çalışmaları sürdürülen Oto Galericiler Toplu İşyeri Projesi hakkında bilgi verdi. Projeyi sektör temsilcilerinin görüşleri doğrultusunda hayata geçirmeyi planladıklarını belirten Başkan Genç, “Arkadaşlarımız Türkiye’nin bir çok yerinde incelemelerde bulundu. Oto Galericiler Toplu İşyeri, Antalya’da önemli bir ihtiyacı giderecek. Toplu İşyerini Döşemealtı’nda ekonominin yanı sıra istihdamı da hareketlendirecek sosyal bir proje olarak da görüyoruz” ifadesini kullandı.
ATSO Başkanı Davut Çetin, Döşemealtı Belediyesi’nin öncülüğünde hazırlanan Oto Galericiler Toplu İşyeri projesini kent ticaretine vereceği katkıdan ötürü önemsediklerini ve ATSO olarak projeyle ilgili her türlü işbirliğine hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.