Atam Gülcü Haberi Servis Edenleri Mahkemeyi İşaret Etti

Gündem 02.09.2019 - 16:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Atam Gülcü Haberi Servis Edenleri Mahkemeyi İşaret Etti

Hakkında bir haber sitesinde kaçak içki operasyonunda isminin zikredilmesine tepki gösteren Burdur Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Atam Gülcü açıklamalarda bulunarak olayın gerçek yüzünü anlatarak haber sitesinde yapılan haberin taraflı olduğunu bir basın bildirisi ile duyurdu.
Hakkında bir haber sitesinde kaçak içki operasyonunda isminin zikredilmesine tepki gösteren Burdur Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Atam Gülcü açıklamalarda bulunarak olayın gerçek yüzünü anlatarak haber sitesinde yapılan haberin taraflı olduğunu bir basın bildirisi ile duyurdu.   Atam Gülcü’nün Basın Açıklaması; 02/09/2019 günü bir internet haber sitesinde şahsım ile ilgili yapılmış olan, amacının habercilik olmadığı açıkça anlaşılan sözde haber ile ilgili kamuoyuna açıklama yapma gereği duyulmuştur.   Haber sitesinde belirtildiği gibi kaçak içki operasyonuna muhatap olmuş değilim. Ancak söz konusu soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından bir soruşturma yapıldığını olaydan sonra öğrendim.   Olayda ismi geçen kişiyi hiçbir şekilde tanımadığımı emniyet görevlilerine de beyan etmiş bulunmaktayım.   Olaya konu ürün, tarafıma ait işletmede temizlik ve dezenfektan işlerinde kullanılmak üzere alınmak istenmiştir.  Söz konusu haberde belirtildiği gibi 85 litre içki alınması veya kaçak içki alınması gibi bir durum da söz konusu değil ve tamamen yalandır.  Söz konusu ürün işyerimde olmadığım bir tarihte teslim edilmek için getirildiği sırada emniyet güçleri tarafından işlem yapıldığını daha sonra öğrenmiş bulunmaktayım. Olaydan sonra ismini öğrendiğim kişinin “ürüne ilişkin satış belgesi olmaması” sebebiyle ilgili idari işlem yapılmıştır. Buna ilişkin ilgili birimlere de gerekli bilgi ve belgeler tarafımca aktarılmıştır.   Ayrıca hakkımda uygulanmış olan ceza ,idari bir para cezası olup, bu cezaya da  itiraz edilmiş , konuya ilişkin hukuki süreç devam  etmektedir.  Bilindiği gibi idari para cezası idari bir işlem olup, bir suçun delili değildir. Kaldı ki trafik cezası da bir idari para cezasıdır. Bu noktada olaya ilişkin bilgi ve belgelerin tarafıma, siyasi ve ticari itibarıma zarar verecek şekilde kullanılmasına olanak sağlayan ve belgeleri ilgili olmayan kişilere hukuka aykırı bir şekilde veren kişi ve kurumalar hakkında da hukuki yollara başvuracağımı kamuoyuna bildiririm.     Ancak bu vesileyle şunu belirtmek isterim ki; yerel seçimler öncesinden günümüze benzer haberler yapmak suretiyle Burdur Belediyesi , Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz  ve mensubu bulunduğumuz Cumhuriyet Halk Partisine zarar verme amacını taşıdığını her daim belli eden malum haber sitesinin yaptığı haberin içeriği ve amacı yine aynıdır.  Masa başında yapılan haberlere ve siyasi hesaplara prim vermeyeceğimi,  tarafıma desteğini iki dönemdir esirgemeyen Burdur Halkına hizmet etmeye devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla arz ederim.    
Hakkında bir haber sitesinde kaçak içki operasyonunda isminin zikredilmesine tepki gösteren Burdur Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Atam Gülcü açıklamalarda bulunarak olayın gerçek yüzünü anlatarak haber sitesinde yapılan haberin taraflı olduğunu bir basın bildirisi ile duyurdu.

Hakkında bir haber sitesinde kaçak içki operasyonunda isminin zikredilmesine tepki gösteren Burdur Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Atam Gülcü açıklamalarda bulunarak olayın gerçek yüzünü anlatarak haber sitesinde yapılan haberin taraflı olduğunu bir basın bildirisi ile duyurdu.

 

Atam Gülcü’nün Basın Açıklaması;

02/09/2019 günü bir internet haber sitesinde şahsım ile ilgili yapılmış olan, amacının habercilik olmadığı açıkça anlaşılan sözde haber ile ilgili kamuoyuna açıklama yapma gereği duyulmuştur.

 

Haber sitesinde belirtildiği gibi kaçak içki operasyonuna muhatap olmuş değilim. Ancak söz konusu soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından bir soruşturma yapıldığını olaydan sonra öğrendim.

 

Olayda ismi geçen kişiyi hiçbir şekilde tanımadığımı emniyet görevlilerine de beyan etmiş bulunmaktayım.   Olaya konu ürün, tarafıma ait işletmede temizlik ve dezenfektan işlerinde kullanılmak üzere alınmak istenmiştir.  Söz konusu haberde belirtildiği gibi 85 litre içki alınması veya kaçak içki alınması gibi bir durum da söz konusu değil ve tamamen yalandır.  Söz konusu ürün işyerimde olmadığım bir tarihte teslim edilmek için getirildiği sırada emniyet güçleri tarafından işlem yapıldığını daha sonra öğrenmiş bulunmaktayım. Olaydan sonra ismini öğrendiğim kişinin “ürüne ilişkin satış belgesi olmaması” sebebiyle ilgili idari işlem yapılmıştır. Buna ilişkin ilgili birimlere de gerekli bilgi ve belgeler tarafımca aktarılmıştır.

 

Ayrıca hakkımda uygulanmış olan ceza ,idari bir para cezası olup, bu cezaya da  itiraz edilmiş , konuya ilişkin hukuki süreç devam  etmektedir.  Bilindiği gibi idari para cezası idari bir işlem olup, bir suçun delili değildir. Kaldı ki trafik cezası da bir idari para cezasıdır. Bu noktada olaya ilişkin bilgi ve belgelerin tarafıma, siyasi ve ticari itibarıma zarar verecek şekilde kullanılmasına olanak sağlayan ve belgeleri ilgili olmayan kişilere hukuka aykırı bir şekilde veren kişi ve kurumalar hakkında da hukuki yollara başvuracağımı kamuoyuna bildiririm.  

 

Ancak bu vesileyle şunu belirtmek isterim ki; yerel seçimler öncesinden günümüze benzer haberler yapmak suretiyle Burdur Belediyesi , Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz  ve mensubu bulunduğumuz Cumhuriyet Halk Partisine zarar verme amacını taşıdığını her daim belli eden malum haber sitesinin yaptığı haberin içeriği ve amacı yine aynıdır. 

Masa başında yapılan haberlere ve siyasi hesaplara prim vermeyeceğimi,  tarafıma desteğini iki dönemdir esirgemeyen Burdur Halkına hizmet etmeye devam edeceğimi kamuoyuna saygıyla arz ederim.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.