ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERE AKVARYUM GEZİSİ

Eğitim 30.05.2017 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLERE AKVARYUM GEZİSİ

Atık pil toplayan öğrenciler, akvaryum gezisi kazandı
Döşemealtı Belediyesi tarafından 14 Kasım 2016 ile 1 Nisan 2017 tarihleri arasında başlatılan ‘Doğanın Pili Bitmesin’ kampanyası ile 1 tona yakın pil, İlk ve Orta Okul öğrencileri tarafından doğaya atılmadan geri dönüşüme kazandırıldı. Kampanya da dereceye giren 203 öğrenci Akvaryum gezisi ile ödüllendirildi. Döşemealtı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Atık Pillerin toplanması ve taşınması amacıyla yürütülen kampanya yine büyük ilgi gördü. Neredeyse 1 ton atık pil bu kampanya sayesinde doğaya atılmadan toplanarak, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği’ne (TAP) teslim edildi.   Hem doğayı korudular hem de ödüllendirildiler En çok pili toplayarak birinci olan Kömürcüler İlk-Orta Okulu ile Yeniköy İlk-Orta Okulu, Yukarı Karaman Perge Rotary İlk-Orta Okulu’ndan 203 öğrenci akvaryum gezisi ile ödüllendirildi. Kent Meydanında buluşan öğrencilere Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekibi tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi. Öğrenciler daha sonra belediyenin imkanlarıyla akvaryuma götürüldü. Öğrencilere 16 öğretmen eşlik etti.
Atık pil toplayan öğrenciler, akvaryum gezisi kazandı

Döşemealtı Belediyesi tarafından 14 Kasım 2016 ile 1 Nisan 2017 tarihleri arasında başlatılan ‘Doğanın Pili Bitmesin’ kampanyası ile 1 tona yakın pil, İlk ve Orta Okul öğrencileri tarafından doğaya atılmadan geri dönüşüme kazandırıldı. Kampanya da dereceye giren 203 öğrenci Akvaryum gezisi ile ödüllendirildi.

Döşemealtı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Atık Pillerin toplanması ve taşınması amacıyla yürütülen kampanya yine büyük ilgi gördü. Neredeyse 1 ton atık pil bu kampanya sayesinde doğaya atılmadan toplanarak, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği’ne (TAP) teslim edildi.

 

Hem doğayı korudular hem de ödüllendirildiler

En çok pili toplayarak birinci olan Kömürcüler İlk-Orta Okulu ile Yeniköy İlk-Orta Okulu, Yukarı Karaman Perge Rotary İlk-Orta Okulu’ndan 203 öğrenci akvaryum gezisi ile ödüllendirildi. Kent Meydanında buluşan öğrencilere Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekibi tarafından kek ve meyve suyu ikram edildi. Öğrenciler daha sonra belediyenin imkanlarıyla akvaryuma götürüldü. Öğrencilere 16 öğretmen eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.