ASRİAD Burdur Şubesi açıldı

23.03.2019 - 15:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ASRİAD Burdur Şubesi açıldı

Asrın İş adamları Derneği (ASRİAD) Burdur Şubesi açıldı.
Çeşmedamı Mahallesi Akkanat Sokakta düzenlenen törenle açılan ASRİAD Burdur Şubesine Burdurlu iş adamları yorun ilgi gösterdi. ASRİAD’ın Nitelikli İş Adamlarının oluşturduğu dinamik bir topluluk olduğunu söyleyen ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, “Kısa dönemde ülkemizde 30 şube açarak örgütlendik. Temel sloganımız ‘Önce Nitelik’. Teşvikler katma değeri ve potansiyeli yüksek sektörlere uygulanmalıdır. Lokal ve bölgesel kalkınmayı koordine etmek stratejik büyüme ifade edecektir. Hala Burdur’un mermerini, tarım ürünlerini, hayvancılığını, sütünü yeterince değerlendiremiyoruz.  ASRİAD olarak ufkumuz açık umudumuz yüksektir. ASRİAD’ın Burdurlu iş adamlarına ve Burdur ekonomisine katkı sağlayacağını umuyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi. ASRİAD’ın asra hitap edebilecek nitelikli iş adamlarından oluştuğunu belirten ASRİAD Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın, “Hedefimiz iş adamlarımızla birlikte ilimize katma değer sağlamaktır. Gücümüzü birleştirip yatırımlarda öncü olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı, yatırımlarımızı, üniversitemizle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve iş adamlarımızla paylaşmak istiyoruz. Açılışımıza katıldığınız için saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu. İş Adamları Derneklerinin iş dünyasında büyük avantajlar sağladığını vurgulayan AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “ASRİAD’ın da Burdur’a şube açmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Başkanımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.   Konuşmalardan sonra dulalar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. ASRİAD Burdur Şube yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Hasan Hüseyin Yalçın, Halil Akbulut, Hasan Kaygısız, Mustafa Arslan, Ahmet Kılıçaslan, Bayram Karademir, Veli Akkoç, Hüseyin Erçin, Gürhan Özveren, Ali Yıldırım, Faruk Şahin, Arif Yıldırım, Ahmet Aydın, Nurcan Özelmacık, Mustafa Çelik, Kemal aslan, Musa Çağlar, Murat Yarar, Hasan Gevheroğlu, Hilmi Şahin."
Asrın İş adamları Derneği (ASRİAD) Burdur Şubesi açıldı.

Çeşmedamı Mahallesi Akkanat Sokakta düzenlenen törenle açılan ASRİAD Burdur Şubesine Burdurlu iş adamları yorun ilgi gösterdi.

ASRİAD’ın Nitelikli İş Adamlarının oluşturduğu dinamik bir topluluk olduğunu söyleyen ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, “Kısa dönemde ülkemizde 30 şube açarak örgütlendik. Temel sloganımız ‘Önce Nitelik’. Teşvikler katma değeri ve potansiyeli yüksek sektörlere uygulanmalıdır. Lokal ve bölgesel kalkınmayı koordine etmek stratejik büyüme ifade edecektir. Hala Burdur’un mermerini, tarım ürünlerini, hayvancılığını, sütünü yeterince değerlendiremiyoruz.  ASRİAD olarak ufkumuz açık umudumuz yüksektir. ASRİAD’ın Burdurlu iş adamlarına ve Burdur ekonomisine katkı sağlayacağını umuyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ASRİAD’ın asra hitap edebilecek nitelikli iş adamlarından oluştuğunu belirten ASRİAD Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın, “Hedefimiz iş adamlarımızla birlikte ilimize katma değer sağlamaktır. Gücümüzü birleştirip yatırımlarda öncü olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı, yatırımlarımızı, üniversitemizle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve iş adamlarımızla paylaşmak istiyoruz. Açılışımıza katıldığınız için saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

İş Adamları Derneklerinin iş dünyasında büyük avantajlar sağladığını vurgulayan AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “ASRİAD’ın da Burdur’a şube açmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Başkanımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.  

Konuşmalardan sonra dulalar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.
ASRİAD Burdur Şube yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Hasan Hüseyin Yalçın, Halil Akbulut, Hasan Kaygısız, Mustafa Arslan, Ahmet Kılıçaslan, Bayram Karademir, Veli Akkoç, Hüseyin Erçin, Gürhan Özveren, Ali Yıldırım, Faruk Şahin, Arif Yıldırım, Ahmet Aydın, Nurcan Özelmacık, Mustafa Çelik, Kemal aslan, Musa Çağlar, Murat Yarar, Hasan Gevheroğlu, Hilmi Şahin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.