ASRİAD BURDUR ŞUBESİ AÇILDI

Gündem 08.08.2018 - 17:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ASRİAD BURDUR ŞUBESİ AÇILDI

ASRİAD (Asrın İş Adamları Derneği) Burdur Şubesi açıldı.
ASRİAD Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri düzenledikleri basın toplantısıyla açılış yaptı.   ASRİAD Şube Başkanı Yalçın derneklerinin 2017 yılı aralık ayında Genel Başkan Adnan Danışman başkanlığında faaliyetlere başladıklarını ve 81 ilde 30’a yakın şubeyle hizmet verdiklerini belirtti. Yalçın: “Vizyonumuz: Gelir ve servet dağılımının, hakkaniyetli ve sürdürülebilir bir düzleme ulaşmasını sağlamaktır. Misyonumuz: Fıtrata uyumlu değer yargılarına dayalı ve yaşayan bir ekonomi üretmek olacaktır.” diyerek sürdürdüğü konuşmasında “Günümüz ekonomik gerçekliğini yakalamak ARGE, ÜRGE, İnovasyon ve Dijital Ekonominin getirdiği tüm yenilikler ASRİAD için öncelikli konulardır. Derneğimiz inançlı, vizyonu geniş ve pratik becerilere sahip, çevresine önderlik yapacak üyelerden oluşmaktadır.” ifadelerini kullandı.     Başkan Yalçın, basın toplantısının sonunda Derneklerinin yönetim kurulu üyelerini isim isim tanıttı.
ASRİAD (Asrın İş Adamları Derneği) Burdur Şubesi açıldı.

ASRİAD Burdur Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri düzenledikleri basın toplantısıyla açılış yaptı.

 

ASRİAD Şube Başkanı Yalçın derneklerinin 2017 yılı aralık ayında Genel Başkan Adnan Danışman başkanlığında faaliyetlere başladıklarını ve 81 ilde 30’a yakın şubeyle hizmet verdiklerini belirtti. Yalçın: “Vizyonumuz: Gelir ve servet dağılımının, hakkaniyetli ve sürdürülebilir bir düzleme ulaşmasını sağlamaktır. Misyonumuz: Fıtrata uyumlu değer yargılarına dayalı ve yaşayan bir ekonomi üretmek olacaktır.” diyerek sürdürdüğü konuşmasında “Günümüz ekonomik gerçekliğini yakalamak ARGE, ÜRGE, İnovasyon ve Dijital Ekonominin getirdiği tüm yenilikler ASRİAD için öncelikli konulardır. Derneğimiz inançlı, vizyonu geniş ve pratik becerilere sahip, çevresine önderlik yapacak üyelerden oluşmaktadır.” ifadelerini kullandı.  

 

Başkan Yalçın, basın toplantısının sonunda Derneklerinin yönetim kurulu üyelerini isim isim tanıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.