ASKON’DA CESUR BAŞKAN SEÇİLDİ

Gündem 19.09.2017 - 17:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ASKON’DA CESUR BAŞKAN SEÇİLDİ

ASKON’DA CESUR BAŞKAN SEÇİLDİ
  Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde geçen hafta sonu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Hasan Ali Cesur oy kullanan delegelerin tamamına yakınının oyununu alarak Mustafa KOCA'dan sonra 10. Dönem ASKON Genel Başkanı oldu.   Genel Kurul sonrası teşekkür konuşması yapan ASKON'un yeni genel başkanı Hasan Ali Cesur, yeni dönemde ASKON olarak hedeflerinden birinin; 'Yerli ve milli kavramının içini tam olarak doldurup, bu pozisyonuyla bölgesel ve küresel projeler, işbirlikleri ve markalar çıkarabilen işadamları topluluğu olabilmek' olduğunu söyledi. Başkan Cesur ayrıca ASKON'un yeni dönemde, misyonu doğrultusunda ülke geleceği için nitelikli fikir ve proje üretmeye devam edeceğini bu çalışmaları da raporlaştırarak kamuoyuyla paylaşacakları bilgisini verdi.   ASKON Burdur Şube Başkanı Volkan Mengi yaptığı kısa açıklamada;'' Bugüne kadar üstün hizmetlerinden ötürü Sayın Genel Başkanımız Mustafa Koca'ya teşekkür ediyoruz. Yeni Genel Başkanımız Sn Hasan Ali Cesur'u tebrik ediyoruz. Burdurumuzu ziyaretinde dediğimiz gibi Burdur Şube olarak her zaman Sayın Cesur Başkanımızın arkasında Cesur'ca ASKON'un ve Türkiyemizin ilerlemesi için var gücümüzle varız.'' dedi.   HASAN ALİ CESUR KİMDİR?   Bir önceki dönem Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunarak ASKON'un Dünya'ya açılmasına katkıda bulunmaya çalıştı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünü iyi derece ile bitirdi. Özel sektörde mühendislik ve üst düzey yöneticilik yaptı. Askerlik görevini Asteğmen olarak tamamladı. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilen Cesur evli ve üç çocuk babası. Hasan Ali Cesur ayrıca elektrik, elektronik ve robotik ürünler üzerine faaliyet gösteren firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.
ASKON’DA CESUR BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde geçen hafta sonu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Hasan Ali Cesur oy kullanan delegelerin tamamına yakınının oyununu alarak Mustafa KOCA'dan sonra 10. Dönem ASKON Genel Başkanı oldu.

 

Genel Kurul sonrası teşekkür konuşması yapan ASKON'un yeni genel başkanı Hasan Ali Cesur, yeni dönemde ASKON olarak hedeflerinden birinin; 'Yerli ve milli kavramının içini tam olarak doldurup, bu pozisyonuyla bölgesel ve küresel projeler, işbirlikleri ve markalar çıkarabilen işadamları topluluğu olabilmek' olduğunu söyledi. Başkan Cesur ayrıca ASKON'un yeni dönemde, misyonu doğrultusunda ülke geleceği için nitelikli fikir ve proje üretmeye devam edeceğini bu çalışmaları da raporlaştırarak kamuoyuyla paylaşacakları bilgisini verdi.

 

ASKON Burdur Şube Başkanı Volkan Mengi yaptığı kısa açıklamada;'' Bugüne kadar üstün hizmetlerinden ötürü Sayın Genel Başkanımız Mustafa Koca'ya teşekkür ediyoruz. Yeni Genel Başkanımız Sn Hasan Ali Cesur'u tebrik ediyoruz. Burdurumuzu ziyaretinde dediğimiz gibi Burdur Şube olarak her zaman Sayın Cesur Başkanımızın arkasında Cesur'ca ASKON'un ve Türkiyemizin ilerlemesi için var gücümüzle varız.'' dedi.

 

HASAN ALİ CESUR KİMDİR?

 

Bir önceki dönem Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunarak ASKON'un Dünya'ya açılmasına katkıda bulunmaya çalıştı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünü iyi derece ile bitirdi. Özel sektörde mühendislik ve üst düzey yöneticilik yaptı. Askerlik görevini Asteğmen olarak tamamladı. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilen Cesur evli ve üç çocuk babası. Hasan Ali Cesur ayrıca elektrik, elektronik ve robotik ürünler üzerine faaliyet gösteren firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.