Askıda Kalan Otomobili Vatandaşlar Kurtardı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2018 - 12:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Askıda Kalan Otomobili Vatandaşlar Kurtardı

Yağıştan dolayı göçen yolda askıda kalan otomobili vatandaşlar kurtardı
Isparta’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle göçen yolda askıda kalan park halindeki araç, çevredeki vatandaşlar tarafından el gücüyle kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, olay  Pirimehmet Mahallesi 1706.Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde bulunan otomobil, sağanak yağmur sonrasında bulunduğu alanın çökmesiyle birlikte askıda kaldı. Tehlike arz eden durum için yardım istendi ancak, yetkililer gelinceye kadar çevredeki vatandalar yardıma koştu. Otomobili el gücüyle kaldıran vatandaşlar, daha güvenli bir bölgeye çekerek aracı kurtarmayı başardılar.
Yağıştan dolayı göçen yolda askıda kalan otomobili vatandaşlar kurtardı

Isparta’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle göçen yolda askıda kalan park halindeki araç, çevredeki vatandaşlar tarafından el gücüyle kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay  Pirimehmet Mahallesi 1706.Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde bulunan otomobil, sağanak yağmur sonrasında bulunduğu alanın çökmesiyle birlikte askıda kaldı. Tehlike arz eden durum için yardım istendi ancak, yetkililer gelinceye kadar çevredeki vatandalar yardıma koştu. Otomobili el gücüyle kaldıran vatandaşlar, daha güvenli bir bölgeye çekerek aracı kurtarmayı başardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.