Askerliğini Burdur’da yapan Rektörler MAKܒde toplandı

Gündem 24.04.2014 - 17:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Askerliğini Burdur’da yapan Rektörler MAKܒde toplandı

Askerliğini Burdur’da Yapan Rektörler MAKܒde Bir Araya Geldi
“Askerliğini Burdur’da Yapan Rektörler Buluşması’ için bir araya gelen Rektörler MAKÜ'de buluştu. Bu kapsamda MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa SAATCI, konuklarını makamında ağırladı. Konuklarıyla yakından ilgilenen Rektör SAATCI, böyle bir buluşmadan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve konuklarına Burdur'u ve Üniversiteyi tanıtıcı çeşitli hediyeler verdiler. Aralarında Ankara İpek Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bursa Orhangazi Üniversitesi, Mersin Toros Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörlerinin yer aldığı buluşmada, ilk olarak Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı ziyaret edildi. Askerler ile birlikte yenen öğle yemeğinin ardından tabur gezisi gerçekleştirildi. Rektörler askerlik yaptıkları dönemlerdeki yatakhaneleri gezerek o yıllardaki anılarını tekrar yaşadılar. MAKÜ İstiklal Yerleşkesi’ndeki gezi ile devam eden gün içerisinde İnsuyu Mağarası ve Sagalassos Antik Kenti’ne de gezi düzenlendi. Ertesi gün Burdur Valisi Nurettin YILMAZ’ın da katılımıyla Taş Oda Konağı’nda düzenlenen kahvaltının ardından Burdur Müzesi ziyaret edildi. MAKÜ Avşar Han’da gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından Rektörler iyi dilek temennileri içerisinde Burdur’dan ayrıldı.
Askerliğini Burdur’da Yapan Rektörler MAKܒde Bir Araya Geldi

“Askerliğini Burdur’da Yapan Rektörler Buluşması’ için bir araya gelen Rektörler MAKÜ'de buluştu. Bu kapsamda MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa SAATCI, konuklarını makamında ağırladı.

Konuklarıyla yakından ilgilenen Rektör SAATCI, böyle bir buluşmadan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve konuklarına Burdur'u ve Üniversiteyi tanıtıcı çeşitli hediyeler verdiler.

Aralarında Ankara İpek Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bursa Orhangazi Üniversitesi, Mersin Toros Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörlerinin yer aldığı buluşmada, ilk olarak Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı ziyaret edildi. Askerler ile birlikte yenen öğle yemeğinin ardından tabur gezisi gerçekleştirildi. Rektörler askerlik yaptıkları dönemlerdeki yatakhaneleri gezerek o yıllardaki anılarını tekrar yaşadılar.

MAKÜ İstiklal Yerleşkesi’ndeki gezi ile devam eden gün içerisinde İnsuyu Mağarası ve Sagalassos Antik Kenti’ne de gezi düzenlendi. Ertesi gün Burdur Valisi Nurettin YILMAZ’ın da katılımıyla Taş Oda Konağı’nda düzenlenen kahvaltının ardından Burdur Müzesi ziyaret edildi. MAKÜ Avşar Han’da gerçekleştirilen akşam yemeğinin ardından Rektörler iyi dilek temennileri içerisinde Burdur’dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.