ASKER ADAYLARINDAN BAŞKAN ÇOBAN’A ZİYARET

Gündem 18.07.2018 - 15:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ASKER ADAYLARINDAN BAŞKAN ÇOBAN’A ZİYARET

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 1998/3 asker adaylarını makamında kabul etti.
        Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hasan Karaağaç Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ildız ile birlikte kendisini ziyaret eden asker adaylarına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Askerliğin vatan borcu olduğunu, davul zurnayla askere giden gençlerin bu kutsal görevi en iyi şekilde tamamlayıp evlerine dönmelerini temenni eden Başkan Çoban, asker adaylarına görevlerini hakkıyla tamamlayarak burunları dahi kanamadan ailelerine kavuşmaları diledi.  Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu’nun da katıldığı ziyarette Mehmetçikler Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 1998/3 asker adaylarını makamında kabul etti.

        Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hasan Karaağaç Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ildız ile birlikte kendisini ziyaret eden asker adaylarına Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Askerliğin vatan borcu olduğunu, davul zurnayla askere giden gençlerin bu kutsal görevi en iyi şekilde tamamlayıp evlerine dönmelerini temenni eden Başkan Çoban, asker adaylarına görevlerini hakkıyla tamamlayarak burunları dahi kanamadan ailelerine kavuşmaları diledi.  Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu’nun da katıldığı ziyarette Mehmetçikler Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.