“AŞK NEREDE” FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Kültür 23.09.2015 - 10:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“AŞK NEREDE” FİLMİNİN GALASI YAPILDI

“AŞK NEREDE” FİLMİNİN GALASI YAPILDI
 Antalya'da çekimleri yapılan "Aşk Nerede" filminin galası gerçekleştirildi.  Muratpaşa Belediyesi’nin ana sponsorluğunda çekimleri Antalya’da yapılan “Aşk Nerede” filminin galası gerçekleştirildi. Bir alışveriş merkezindeki sinemada gerçekleştirilen “Aşk Nerede” filminin galasına, Ayça Erturan, Faik Ergin, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya ile senarist ve yönetmen Semra Dündar katıldı. Gala öncesi oyuncular sinemaseverlere imza dağıttı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Film ise 25 Eylül’de vizyona girecek. Galaya, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal da eşi Ümran Uysal ile birlikte katıldı. Başrol oyuncuları Ayça Erturan ve Faik Ergin desteklerinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür ettiler. Senarist ve yönetmen Semra Dündar, “Ana sponsorumuz olan Muratpaşa Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Başkanımıza yaptığımız ziyaret sonrası filmimize destek verdiler” diye konuştu. Galada konuşan Başkan Uysal, “Turizmin başkenti olmasına rağmen, Antalya'nın tanıtıma ihtiyacı var. Antalya’da çekilecek sanat eserlerini desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
“AŞK NEREDE” FİLMİNİN GALASI YAPILDI

 Antalya'da çekimleri yapılan "Aşk Nerede" filminin galası gerçekleştirildi. 
Muratpaşa Belediyesi’nin ana sponsorluğunda çekimleri Antalya’da yapılan “Aşk Nerede” filminin galası gerçekleştirildi. Bir alışveriş merkezindeki sinemada gerçekleştirilen “Aşk Nerede” filminin galasına, Ayça Erturan, Faik Ergin, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya ile senarist ve yönetmen Semra Dündar katıldı. Gala öncesi oyuncular sinemaseverlere imza dağıttı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Film ise 25 Eylül’de vizyona girecek.
Galaya, Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal da eşi Ümran Uysal ile birlikte katıldı.
Başrol oyuncuları Ayça Erturan ve Faik Ergin desteklerinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür ettiler. Senarist ve yönetmen Semra Dündar, “Ana sponsorumuz olan Muratpaşa Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Başkanımıza yaptığımız ziyaret sonrası filmimize destek verdiler” diye konuştu. Galada konuşan Başkan Uysal, “Turizmin başkenti olmasına rağmen, Antalya'nın tanıtıma ihtiyacı var. Antalya’da çekilecek sanat eserlerini desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.