ASGARİ ÜCRETLİLERİ UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

Ekonomi 09.05.2022 - 08:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ASGARİ ÜCRETLİLERİ UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

Asgari ücretlileri umutlandıran açıklama! AK Partili isim duyurdu: Şimdi yıl ortasında
Asgari ücrette yıl ortasında bir artış olup olmayacağı merak edilirken Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Cevdet Yılmaz'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.   "Vatandaşları enflasyona karşı ezdirmemek için hükümetimiz tedbirler almaya devam edecek" diyen Yılmaz "Şimdi yıl ortasında yeniden bir değerlendirme yapılacağını duyuyoruz" dedi.  
Asgari ücretlileri umutlandıran açıklama! AK Partili isim duyurdu: Şimdi yıl ortasında

Asgari ücrette yıl ortasında bir artış olup olmayacağı merak edilirken Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Cevdet Yılmaz'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

 

"Vatandaşları enflasyona karşı ezdirmemek için hükümetimiz tedbirler almaya devam edecek" diyen Yılmaz "Şimdi yıl ortasında yeniden bir değerlendirme yapılacağını duyuyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.