ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI

Ekonomi 16.12.2021 - 15:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI

ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI
Asgari ücret zammı açıklandı.   Yaklaşık 7 milyon kişiyi ilgilendiren ve dolaylı olarak 30 milyona yakın kişiyi etkileyecek olan 2022 asgari ücret resmen belli oldu.    2022 ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE KADAR? Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücretin 2022'de net 4250 lira olmasına karar verildi. Zam oranı ocak ayından itibaren geçerli olacağı için, asgari ücretli çalışanların maaşlarına şubat ayında yansıyacak.  
ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI

Asgari ücret zammı açıklandı.

 

Yaklaşık 7 milyon kişiyi ilgilendiren ve dolaylı olarak 30 milyona yakın kişiyi etkileyecek olan 2022 asgari ücret resmen belli oldu. 

 

2022 ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE KADAR?

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücretin 2022'de net 4250 lira olmasına karar verildi. Zam oranı ocak ayından itibaren geçerli olacağı için, asgari ücretli çalışanların maaşlarına şubat ayında yansıyacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.