Asayiş ekipleri hız kesmeden çalışıyor

Asayiş 04.02.2020 - 14:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Asayiş ekipleri hız kesmeden çalışıyor

            Sigara ve tütün kaçakçılığına yönelik olarak Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan DUMAN-9 operasyonu kapsamında Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Burdur merkez ve ilçelerde 30 ekip ve 80 personelin katılımıyla 52 işyeri kontrol edildi.              Burdur Valiliğinden edinilen bilgiye göre; yapılan kontroller neticesinde (6.750) gr kıyılmış tütün ele geçirilerek konu ile ilgili iş yeri sahiplerine 4733 sayılı (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun) suç kapsamında 1.278 TL idari para cezası uygulandı.               Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından hırsız şüphelilerine yönelik çalışma yapıldı.            Burdur İli Yeşilova İlçesi Salda Köyünde 22.01.2020 günü saat 14.00 sıralarında yazlık olarak kullanılan, yaklaşık iki aydır boş olan eve pencereden zorlanarak girildiği ve evden altın ve 2 adet televizyonun çalındığı bilgisinin alınması üzerine yapılan araştırmalar sonucunda olayın 15.01.2020 günü 19.00 ile 24.00 saatleri arasında gerçekleştiği tespit edilerek şüpheli 4 kişi gözaltına alındı.         Bu şahıslardan 8 ayrı suçtan sabıkası olan şüpheli Ş.Y. (4 Kasten Yaralama, 2 Nitelikli dolandırıcılık, Rüşvet, 6136 S.K.M.) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı ceza evine teslim edilmiştir.             Diğer bir olayda ise Burdur İli Bucak İlçesi Susuz Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan bir işyerinden para ve sigaranın çalındığı bilgisinin alınması üzerine Jandarma Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayın 25.01.2020 günü saat:05.00 sıralarında gerçekleştiği, çevrede yapılan kamera incelemelerinde kişinin hırsızlığın meydana geldiği petrol istasyonuna tır ile gelerek olayı gerçekleştirdiği, yapılan araştırmalar sonucu olayı bu kişinin Z.C.(1990 D.lu) olduğu anlaşılmış olup bulunduğu yer de tespit edilmiştir. Olay ile ilgili adli işlemler devam etmekte.  

 

          Sigara ve tütün kaçakçılığına yönelik olarak Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan DUMAN-9 operasyonu kapsamında Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Burdur merkez ve ilçelerde 30 ekip ve 80 personelin katılımıyla 52 işyeri kontrol edildi.

 


           Burdur Valiliğinden edinilen bilgiye göre; yapılan kontroller neticesinde (6.750) gr kıyılmış tütün ele geçirilerek konu ile ilgili iş yeri sahiplerine 4733 sayılı (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun) suç kapsamında 1.278 TL idari para cezası uygulandı.

 

 

          Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından hırsız şüphelilerine yönelik çalışma yapıldı.

 


         Burdur İli Yeşilova İlçesi Salda Köyünde 22.01.2020 günü saat 14.00 sıralarında yazlık olarak kullanılan, yaklaşık iki aydır boş olan eve pencereden zorlanarak girildiği ve evden altın ve 2 adet televizyonun çalındığı bilgisinin alınması üzerine yapılan araştırmalar sonucunda olayın 15.01.2020 günü 19.00 ile 24.00 saatleri arasında gerçekleştiği tespit edilerek şüpheli 4 kişi gözaltına alındı.


        Bu şahıslardan 8 ayrı suçtan sabıkası olan şüpheli Ş.Y. (4 Kasten Yaralama, 2 Nitelikli dolandırıcılık, Rüşvet, 6136 S.K.M.) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı ceza evine teslim edilmiştir.


 
          Diğer bir olayda ise Burdur İli Bucak İlçesi Susuz Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan bir işyerinden para ve sigaranın çalındığı bilgisinin alınması üzerine Jandarma Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayın 25.01.2020 günü saat:05.00 sıralarında gerçekleştiği, çevrede yapılan kamera incelemelerinde kişinin hırsızlığın meydana geldiği petrol istasyonuna tır ile gelerek olayı gerçekleştirdiği, yapılan araştırmalar sonucu olayı bu kişinin Z.C.(1990 D.lu) olduğu anlaşılmış olup bulunduğu yer de tespit edilmiştir. Olay ile ilgili adli işlemler devam etmekte.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.