ASAT’TAN ALANYA’DA SU SEFERBERLİĞİ

Yaşam 26.07.2015 - 14:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ASAT’TAN ALANYA’DA SU SEFERBERLİĞİ

ASAT’TAN ALANYA’DA SU SEFERBERLİĞİ
Alanya’da susuz mahalle bırakmamak için gece gündüz çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü ekipleri ilçenin yetersiz kalan su şebekelerini bir bir yeniliyor.  Daha önce, Akdam, Emişbeleni, Avsallar mahallerine içme suyu getiren ASAT, Hocalar’da kendi imkanlarıyla 4.5 kilometrelik içme suyu hattı yaptı. ASAT ekipleri, Saburlar Mahallesi’ne 1 kilometrelik, İshaklı Mahallesi’ne 2,5 kilometrelik, Türkler Mahallesi Kargı mevkiine 1 kilometrelik yeni hatlar döşeyerek bölgenin içme suyu sıkıntısını sona erdirdi. Türkler Mahallesi Bilaller Mevkii’nde 20 gün önce başlayan içme suyu hattı döşeme çalışmalarında da sona gelindi. Bölgeye 2 bin 200 metre yeni içme suyu hattı çekiliyor. Çalışmaların 1 hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 3 AYDA 3 BİN ŞİKAYETE MÜDAHALE ASAT Hizmet Birimi son 3 ayda Alanya’nın farklı bölgelerinden Alo 185’e gelen yaklaşık 3 bin içme suyu arıza şikayetine ve talebe cevap verdi. 08.00-24.00 saatleri arası çalışan 12 acil onarım ve bakım ekibi, şikayet konularına anında müdahale ederek, sorunu çözdü. ASAT ekiplerinin hızlı ve etkin çalışması Alanyalıların taktirini topluyor. SIRADA İNCEKUM, OKURCALAR VE MAHMUTLAR VAR Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, içme suyu ve kanalizasyonla ilgili yatırımların belirlenen program dahilinde devam ettiğini söyledi. Güney, “İçme suyu yetersiz olan yerlere yeni hatlar döşeyerek sorunları çözüyoruz. İncekum, Okurcalar ve Mahmutlar’la ilgili çalışmalarımız sürüyor. Buradaki hatların eski ve yetersiz olması nedeniyle sık sık sorun yaşanıyor. Bu bölgelerdeki sorunları da çözeceğiz” dedi.
ASAT’TAN ALANYA’DA SU SEFERBERLİĞİ

Alanya’da susuz mahalle bırakmamak için gece gündüz çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü ekipleri ilçenin yetersiz kalan su şebekelerini bir bir yeniliyor. 
Daha önce, Akdam, Emişbeleni, Avsallar mahallerine içme suyu getiren ASAT, Hocalar’da kendi imkanlarıyla 4.5 kilometrelik içme suyu hattı yaptı. ASAT ekipleri, Saburlar Mahallesi’ne 1 kilometrelik, İshaklı Mahallesi’ne 2,5 kilometrelik, Türkler Mahallesi Kargı mevkiine 1 kilometrelik yeni hatlar döşeyerek bölgenin içme suyu sıkıntısını sona erdirdi. Türkler Mahallesi Bilaller Mevkii’nde 20 gün önce başlayan içme suyu hattı döşeme çalışmalarında da sona gelindi. Bölgeye 2 bin 200 metre yeni içme suyu hattı çekiliyor. Çalışmaların 1 hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
3 AYDA 3 BİN ŞİKAYETE MÜDAHALE
ASAT Hizmet Birimi son 3 ayda Alanya’nın farklı bölgelerinden Alo 185’e gelen yaklaşık 3 bin içme suyu arıza şikayetine ve talebe cevap verdi. 08.00-24.00 saatleri arası çalışan 12 acil onarım ve bakım ekibi, şikayet konularına anında müdahale ederek, sorunu çözdü. ASAT ekiplerinin hızlı ve etkin çalışması Alanyalıların taktirini topluyor.
SIRADA İNCEKUM, OKURCALAR VE MAHMUTLAR VAR
Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, içme suyu ve kanalizasyonla ilgili yatırımların belirlenen program dahilinde devam ettiğini söyledi. Güney, “İçme suyu yetersiz olan yerlere yeni hatlar döşeyerek sorunları çözüyoruz. İncekum, Okurcalar ve Mahmutlar’la ilgili çalışmalarımız sürüyor. Buradaki hatların eski ve yetersiz olması nedeniyle sık sık sorun yaşanıyor. Bu bölgelerdeki sorunları da çözeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.