ASIRLIK YALAN: ERMENİ SOYKIRIMI

Eğitim 07.10.2016 - 15:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ASIRLIK YALAN: ERMENİ SOYKIRIMI

ASIRLIK YALAN: ERMENİ SOYKIRIMI...
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin tertip ettiği “100 Yıllık Yalan: Sözde Ermeni Soykırımı” adlı, Türk Dünyasının Uğradığı Haksızlıklar ve Sözde Ermeni Soykırımı konulu konferans pazartesi günü saat 10.30’da başlayacak. MAKÜ Avşar Han’da düzenlenecek konferansın konuşmacısı: Akademisyen Yazar Prof. Dr. Hanım Halilova. MAKÜ Tarih, Bilim ve Ekonomi Topluluğu ile Gıda Akademisi Topluğu tarafından düzenlenecek konferansa tüm vatandaşlar davet ediyor. 
ASIRLIK YALAN: ERMENİ SOYKIRIMI...

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin tertip ettiği “100 Yıllık Yalan: Sözde Ermeni Soykırımı” adlı, Türk Dünyasının Uğradığı Haksızlıklar ve Sözde Ermeni Soykırımı konulu konferans pazartesi günü saat 10.30’da başlayacak. MAKÜ Avşar Han’da düzenlenecek konferansın konuşmacısı: Akademisyen Yazar Prof. Dr. Hanım Halilova.

MAKÜ Tarih, Bilim ve Ekonomi Topluluğu ile Gıda Akademisi Topluğu tarafından düzenlenecek konferansa tüm vatandaşlar davet ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.