Art niyetli kişiler asansöre zarar verdi

Gündem 20.08.2020 - 13:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Art niyetli kişiler asansöre zarar verdi

Art niyetli kişiler asansöre zarar verdi
Bağlar Mahallesi’ni İstasyon Caddesi’ne bağlayan üst geçitte bulunan asansör, art niyetli kişiler tarafından kırılarak kullanılmaz hale geldi.   Burdur Belediyesi tarafından defalarca bakım, onarım ve tamiratı yapılan Bağlar Mahallesi’ni İstasyon Caddesi’ne bağlayan üst geçitteki kırılan asansör yenilenecek. Üst geçitteki kırılan asansörün tekrar yenileneceğine belirten Başkan Ercengiz, “Çağdaş uygar insanlara yakışan tesislerin Belediye yoluyla vatandaşlara kazandırılması bizim asli görevimiz. Yakın zamanda yenilerek hizmete sunduğumuz asansör, yaklaşık 1 yıldır sürekli kontrol, denetim, bakım ve onarımla hizmetine devam etmekteydi. Özellikle yaşlı, engelli ve çocuklu kadınlarımıza hizmet eden asansörümüz maalesef geçtiğimiz günlerde art niyetli kişiler tarafından kırılarak, çalışmaz hale getirilmiş. Yeni baştan onarımı yapılarak halkımızın hizmetine tekrar sunulacağınız.   “SUÇLULAR GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLEREK, ADALETE TESLİM EDECEĞİZ.”   Toplumdaki bu zihniyetin bir an evvel terk edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Ercengiz,   “Güvenlik kameralarından suçluların tespit edilerek adalete teslim edileceğiz. Vatandaşımızın da ortak kullanım alanlarında herkesin malı olan kamu mallarını korunması ve kollanması adına elinden gelen gayreti ve desteği vermesini rica ediyoruz.” Şeklinde vatandaşlardan destek istedi.
Art niyetli kişiler asansöre zarar verdi

Bağlar Mahallesi’ni İstasyon Caddesi’ne bağlayan üst geçitte bulunan asansör, art niyetli kişiler tarafından kırılarak kullanılmaz hale geldi.

 

Burdur Belediyesi tarafından defalarca bakım, onarım ve tamiratı yapılan Bağlar Mahallesi’ni İstasyon Caddesi’ne bağlayan üst geçitteki kırılan asansör yenilenecek. Üst geçitteki kırılan asansörün tekrar yenileneceğine belirten Başkan Ercengiz, “Çağdaş uygar insanlara yakışan tesislerin Belediye yoluyla vatandaşlara kazandırılması bizim asli görevimiz. Yakın zamanda yenilerek hizmete sunduğumuz asansör, yaklaşık 1 yıldır sürekli kontrol, denetim, bakım ve onarımla hizmetine devam etmekteydi. Özellikle yaşlı, engelli ve çocuklu kadınlarımıza hizmet eden asansörümüz maalesef geçtiğimiz günlerde art niyetli kişiler tarafından kırılarak, çalışmaz hale getirilmiş. Yeni baştan onarımı yapılarak halkımızın hizmetine tekrar sunulacağınız.

 

“SUÇLULAR GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLEREK, ADALETE TESLİM EDECEĞİZ.”

 

Toplumdaki bu zihniyetin bir an evvel terk edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Ercengiz,   “Güvenlik kameralarından suçluların tespit edilerek adalete teslim edileceğiz. Vatandaşımızın da ortak kullanım alanlarında herkesin malı olan kamu mallarını korunması ve kollanması adına elinden gelen gayreti ve desteği vermesini rica ediyoruz.” Şeklinde vatandaşlardan destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.