Armağan İlci mezarı başında anılacak

11.11.2019 - 10:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Armağan İlci mezarı başında anılacak

Burdur Belediye Başkanlarından merhum Armağan İlci, ölümünün 21. yıl dönümünde mezarı başında anılacak.
  Burdur Belediye Başkanlarından merhum Armağan İlci, ölümünün 21. yıl dönümünde mezarı başında anılacak. Anma töreni, 13 Kasım Çarşamba, saat 12.30’da Asri Mezarlıkta yapılacak.   1989-1998 tarihlerinde Burdur Belediye Başkanlığı yapan Av. Armağan İlci,  İzmir’deki bir toplantıya katılmak üzere yola çıkmış ve 13 Kasım 1998 tarihinde Dinar yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.  Armağan İlci ve çalışma arkadaşları Gülçin Bozkurt ve Ahmet Uğuz, mezarları başında düzenlenecek tören ile anılacak.             Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Ayrılışının 21’inci yılında, onları anmak için bir araya geleceğiz. Tabi ki hiçbir zaman, hiçbir ölüm, istenen bir şey değil. Ne mutlu ki neredeyse 21 yıl geçmiş olmasına rağmen, sevenlerini bir araya getirebilen bir başkanımız oldu. Kentimizin geleceği için yola çıktıkları seyahatte hayatlarını kaybetmişlerdi. Ruhları şad olsun.” Dedi.  
Burdur Belediye Başkanlarından merhum Armağan İlci, ölümünün 21. yıl dönümünde mezarı başında anılacak.

 

Burdur Belediye Başkanlarından merhum Armağan İlci, ölümünün 21. yıl dönümünde mezarı başında anılacak.

Anma töreni, 13 Kasım Çarşamba, saat 12.30’da Asri Mezarlıkta yapılacak.

 

1989-1998 tarihlerinde Burdur Belediye Başkanlığı yapan Av. Armağan İlci,  İzmir’deki bir toplantıya katılmak üzere yola çıkmış ve 13 Kasım 1998 tarihinde Dinar yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.  Armağan İlci ve çalışma arkadaşları Gülçin Bozkurt ve Ahmet Uğuz, mezarları başında düzenlenecek tören ile anılacak.

           

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

“Ayrılışının 21’inci yılında, onları anmak için bir araya geleceğiz. Tabi ki hiçbir zaman, hiçbir ölüm, istenen bir şey değil. Ne mutlu ki neredeyse 21 yıl geçmiş olmasına rağmen, sevenlerini bir araya getirebilen bir başkanımız oldu. Kentimizin geleceği için yola çıktıkları seyahatte hayatlarını kaybetmişlerdi. Ruhları şad olsun.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.