ARMAĞAN İLCİ MEZARI BAŞINDA ANILDI

Gündem 15.11.2021 - 14:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ARMAĞAN İLCİ MEZARI BAŞINDA ANILDI

ARMAĞAN İLCİ MEZARI BAŞINDA ANILDI
Merhum Burdur Belediye Başkanı Armağan İlci, Basın Danışmanı Gülçin İlci Bozkurt ve Şoförü Ahmet Uğuz, aramızdan ayrılışlarının 23’üncü yıldönümünde mezarları başında dualarla anıldı.   Burdur Asri Mezarlığında düzenlenen anma törenine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Merhum Başkan Armağan İlci’nin eşi Birsen İlci, oğlu Okan İlci, Gülçin İlci’nin ablası Nurçin Gök ve yakınları ile Ahmet Uğuz’un yakınları katıldı.   Merhum Belediye Başkanı Armağan İlci’nin mezarı başında konuşan Başkan Ercengiz; “13 Kasım 1998 yılında elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz çok sevilen Belediye Başkanımız Merhum Belediye Başkanı Armağan İlci ve çalışma arkadaşlarını anmak üzere mezarları başındayız. Üzerinden 23 yıl geçti. Hem acı taze hem de yaptıklarıyla görev süresi içerisinde Burdur’a kazandırdıklarıyla, duruşuyla ve Burdur halkının gönlündeki yeriyle asla unutmadık, unutmayacağımız bir Belediye Başkanımız olarak hatırası hep içimizde kalacak. Ben hem merhum Belediye Başkanımızın evinin altındaki kafeteryada, gençlik yıllarımızın gençliğinde öğle arası eve gelip dönüyorken bize selam vermesi bile bizim 1 hafta mutlu olmamıza yetecek kadar sevilen bir insan olan başkanımızı ve onun çalışmalarını Burdur Belediyesi’nde sürdürmeye gayret ediyoruz. Aslolan doğru yerde doğru çalışmaları yapabilmek. Kaldı ki 2 dönem belediye başkanlığında başkanımız Burdur’a önemli şeyler kazandırdı. Bununla beraber  kişisel davranışları ve siyasi görüşümüzü temsiliyeti noktasında dik duruşuyla sadece partilimizin, örgütümüzün değil tüm Burdur halkının gönlünde taht kurmuştu. O nedenle de Burdur halkının gönlünden hiç gitmedi. Erken kaybettik. Elim bir kazada kaybettik. Çok üzüldük ama bizi sadece şu anda edebilen tek şey, aradan geçen 23 yıla rağmen hala birçok seveninin hala hiçbir beklentisi olmadan gelip, başında başkanımızı anabilmesidir. Ben kendi ve kurumumuz adına ayrıca İlci ve Uğuz aileleri adına teşekkür etmek istiyorum burada bulunan herkese. Mekânları cennet olsun. Yattıkları yerde rahat etsinler. Çünkü kamu hizmeti kolay bir görev değil. Bu görevi yaparken çoluğundan çocuğundan, eşinden dostundan vazgeçerek yaptığı bu görevde en büyük bedeli canları vererek ödemişlerdir. Eğer bizde bir hakları varsa her zaman olduğu gibi bizden yana helal olsun.” dedi.  
ARMAĞAN İLCİ MEZARI BAŞINDA ANILDI

Merhum Burdur Belediye Başkanı Armağan İlci, Basın Danışmanı Gülçin İlci Bozkurt ve Şoförü Ahmet Uğuz, aramızdan ayrılışlarının 23’üncü yıldönümünde mezarları başında dualarla anıldı.

 

Burdur Asri Mezarlığında düzenlenen anma törenine Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Merhum Başkan Armağan

İlci’nin eşi Birsen İlci, oğlu Okan İlci, Gülçin İlci’nin ablası Nurçin Gök ve yakınları ile Ahmet Uğuz’un yakınları katıldı.

 

Merhum Belediye Başkanı Armağan İlci’nin mezarı başında konuşan Başkan Ercengiz; “13 Kasım 1998 yılında elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz çok sevilen Belediye Başkanımız Merhum Belediye Başkanı Armağan İlci ve çalışma arkadaşlarını anmak üzere mezarları başındayız. Üzerinden 23 yıl geçti. Hem acı taze hem de yaptıklarıyla görev süresi içerisinde Burdur’a kazandırdıklarıyla, duruşuyla ve Burdur halkının gönlündeki yeriyle asla unutmadık, unutmayacağımız bir Belediye Başkanımız olarak hatırası hep içimizde kalacak. Ben hem merhum Belediye Başkanımızın evinin altındaki kafeteryada, gençlik yıllarımızın gençliğinde öğle arası eve gelip dönüyorken bize selam vermesi bile bizim 1 hafta mutlu olmamıza yetecek kadar sevilen bir insan olan başkanımızı ve onun çalışmalarını Burdur Belediyesi’nde sürdürmeye gayret ediyoruz. Aslolan doğru yerde doğru çalışmaları yapabilmek. Kaldı ki 2 dönem belediye başkanlığında başkanımız Burdur’a önemli şeyler kazandırdı. Bununla beraber  kişisel davranışları ve siyasi görüşümüzü temsiliyeti noktasında dik duruşuyla sadece partilimizin, örgütümüzün değil tüm Burdur halkının gönlünde taht kurmuştu. O nedenle de Burdur halkının gönlünden hiç gitmedi. Erken kaybettik. Elim bir kazada kaybettik. Çok üzüldük ama bizi sadece şu anda edebilen tek şey, aradan geçen 23 yıla rağmen hala birçok seveninin hala hiçbir beklentisi olmadan gelip, başında başkanımızı anabilmesidir. Ben kendi ve kurumumuz adına ayrıca İlci ve Uğuz aileleri adına teşekkür etmek istiyorum burada bulunan herkese. Mekânları cennet olsun. Yattıkları yerde rahat etsinler. Çünkü kamu hizmeti kolay bir görev değil. Bu görevi yaparken çoluğundan çocuğundan, eşinden dostundan vazgeçerek yaptığı bu görevde en büyük bedeli canları vererek ödemişlerdir. Eğer bizde bir hakları varsa her zaman olduğu gibi bizden yana helal olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.